Фінляндія — Україна. Де дивитися важливий матч відбору на ЧС-2022
Категорія
Спорт
Дата публікації

Фінляндія — Україна. Де дивитися важливий матч відбору на ЧС-2022

Фінляндія — Україна. Де дивитися важливий матч відбору на ЧС-2022
Джерело:  online.ua

Українська національна збірна з футболу вже у суботу, 9 жовтня, вийде на поле проти національної команди Фінляндії у матчі кваліфікації на Чемпіонат світу 2022 року.

Джерело: ONLINE.UA

За офіційними даними, матч відбудеться на стадіону в Гельсінкі у рамках 7-го туру відбірного етапу. Початок його запланований на 19:00.

Передбачається, що трансляцію гри вестимуть телеканали “Футбол 1”, а також “Україна”.

В цілому історія зустрічей цих збірних складається буквально з одного матчу. Він відбувся також на відборі до Чемпіонату світу, але 2018 року. Тоді українська сторона здолала фінів з рахунком 2:1.

Матч Фінляндія - Україна

Раніше гравці української збірної оцінили майбутній матч і відзначили майстерність суперника з Фінляндії.

За словами воротаря Андрія Пятов, наразі команда з активністю готується до протистояння. Сам він не очікує, що подія стане легкою прогулянкою для української сторони, оскільки рівень гри фінів зростає — вони почали виходити до єврокубків.

Одночасно з цим небезпеку для збірної України становлять лідери фінської команди, що вимагають обережної гри.

“Фінляндія – міцна, хороша команда, яка за останні кілька років дійсно підняла свій рівень. У них є свої місцеві зірки, до яких потрібно поставитися з увагою. В цілому, вони хороша команда. Цю гру потрібно вигравати що їм, що нам. Тому я думаю, буде хороший матч”, — наголосив Пятов.

Положення збірної України

Після проведення вересневих матчів на етапі кваліфікації перед Чемпіонатом світу 2022 року її положення у рейтингу FIFA змінилося у гірший бік.

Станом на середину вересня збірна України знаходиться на 27-му місці світового рейтингу національних команд. Водночас серед збірних, які належать до УЄФА, українська опинилася наразі на 15-му місці.

Останнім матчем стала товариська гра проти Чехії. Тоді головний тренер після нічиєї розкритикував футболістів, оскільки планував здобути позитивний заряд перед подальшими важливими матчами.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?