Ф'юрі хотів битись із Усиком 17 лютого попри травму
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі хотів битись із Усиком 17 лютого попри травму

Ф'юрі

За 15 днів до поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті Тайсон Ф'юрі отримав травму. Британцю солідно дісталось під час одного зі спарингів 2 лютого.

Ф'юрі планував не переносити бій із Усиком

Над правим оком "Циганського короля" з'явилось серйозне розсічення, через яке бій проти Олександра Усика довелось перенести. 17 лютого боксери не вийдуть на ринг у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

3 лютого промоутерська компанія, яка представляє інтереси Ф'юрі, повідомили нову дату двобою, який перенесли на 18 травня.

Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх розкрив один із секретів Тайсона, які він почув від британця після отриманої травми. Ф'юрі готовий був вийти у ринг 17 лютого проти Усика навіть із розсіченням над оком. Однак аш-Шейх не дозволив йому цього зробити.

Я хочу розповісти вам дещо, що є таємницею. Тайсон не хоче, щоб я це розповідав. Він хотів битися 17-го числа навіть з розсіченням, і я сказав: "Я не збожеволів, щоб випустити тебе в ринг з цим розсіченням». Це буде цирк, а не бій, — відповів аш-Шейх.

Нагадаємо, що Ф'юрі перепросив в Усика через отриману травму та відтермінування бою. Однак через декілька хвилин вже залишив неоднозначний пост у своїх соцмережах, де запевнив, що в Олександра були проблеми, а він перебуває у відмінній формі.

Це вже друге перенесення бою за абсолют між Усиком та Ф'юрі. Перше відбулось ще у 2023-му році, коли Тайсон ледь не програв колишньому чемпіону UFC Френсісу Нганну. Бій був для нього дуже складним, тому у команді британця запевнили, що зустріч із Усиком не може відбутись у 2023-му році.

Що відомо про причину переносу бою з боку Ф'юрі

За інформацією агенції Queensberry Promotion, Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Лікарі наклали йому велику кількість швів, що робить його участь у бою проти Усика 17 лютого фактично неможливою.

Очевидно, йому буде потрібно період відновлення, що зводить нанівець будь-яку можливість проведення бою з Усиком 17 лютого в Саудівській Аравії, — йдеться у повідомленні.

Ф'юрі приніс вибачення всім, кого торкнулося скасування матчу, сказавши, що абсолютно спустошений.

Я так довго готувався до цього бою і перебував у такій прекрасній формі. Мені шкода всіх, хто причетний до цієї грандіозної події. І я буду старанно працювати над тим, щоб перенести дату бою, як тільки око заживе, — зазначив британський боксер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?