FKA twigs анонсувала дебютний мікстейп CAPRISONGS
Категорія
Культура
Дата публікації

FKA twigs анонсувала дебютний мікстейп CAPRISONGS

FKA twigs анонсувала дебютний мікстейп CAPRISONGS
Джерело:  online.ua

Ще восени 2020 року британська танцівниця та вокалістка FKA twigs оголосила про новий альбом, який створила на карантині. А тепер Талія Дебретт Барнетт анонсувала дебютний для неї мікстейп, який складатиметься з 17 композицій.

Джерело: Instagram виконавиці

Судячи з усього, мікстейп стане найбільшим релізом у її дискографії, він отримав назву CAPRISONGS. Також до нього увійде пісня  Tears In The Club  за участі The Weeknd, випущена в грудні з кліпом. Ось як коментує вихід записів сама виконавиця.

CAPRISONGS — це моя подорож назад до себе через моїх чудових партнерів і друзів. Це бронзер у раковині, алкоголь збоку, вишневий льодяник, яблучний сік, коли ти спраглий, друзі в парку, твоя улюблена людина. Це сказане кимоь тобі речення, що змінило все, підготовка до гри в клубі, твій друг, який завжди запізнюється, але приносить максимум на вечірку, зустріч з другом в аеропорту, просто буття разом.

— FKA twigs

Що відомо про FKA twigs та Талію Барнетт 

Талія Барнетт народилася Глостерширі, її батько - ямаєць, а мати, яка колись була танцівницею і гімнасткою – англійка, частково іспанського походження.

У віці 17-ти років Твігс переїхала до Лондона, щоб зайнятися кар'єрою танцівниці. Вона знімалася у відеокліпах у ролі танцівниці, зокрема брала участь в проєктах Кайлі Міноуг. У 2011 році вона з'явилася в двохвилинному комедійному скетчі "Beyonce Wants Groceries", в якому виступила з танцем у супермаркеті.

Свій дебютний альбом під назвою LP1 випустила в серпні 2014 року. У 2019 році після тривалого затишшя випустила другий студій альбом Magdalene, натхненний чином біблійної Марії-Магдалини.

Раніше я сміялася про себе, розмірковуючи про те, як часто жінка, її історія пов'язані з чоловіком. Неважливо, що ти робиш і наскільки хороша твоя робота, складається враження, що поки чоловік не скаже про тебе щось, ти ніби не існуєш. І я почувалася саме так. А потім я почала читати про Марію Магдалину. Дізналася, якою вона була чудовою, якою була вірною Ісусу і що, по суті, вона була його головним другом. Вона була знахаркою, але її історія просто викреслена з Біблії. За Біблією, Магдалина була блудницею. Мене вона дуже надихнула, я знайшла в ній багато гідності, шляхетності, наснаги.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?