Фото заарештованого вчетверте Трампа стало вірусним у США
Категорія
Політика
Дата публікації

Фото заарештованого вчетверте Трампа стало вірусним у США

Фото заарештованого вчетверте Трампа стало вірусним у США
Джерело:  online.ua

Колишній президент США Дональд Трамп вже в четвертий раз здався поліції, на цей раз у справі про звинувачення щодо втручання у вибори.

Джерело:  CNN

Що відомо про четвертий арешт Трампа  

Зазначається, що колишній президент здався поліції штату Джорджія через звинувачення у справі про втручання у президентські вибори у 2020 році.

Також відомо, що Трамп провів близько 20 хвилин у американському аналогу слідчого ізолятора в окрузі Фултон, де в колишнього президента взяли відбитки пальців, зробили протокольні фото та провели інші формальні процедури.

Після цього експрезидента відпустили відповідно до внесеної ним раніше застави у розмірі 200 тис доларів.

Від початку року це був вже четвертий арешт Трампа. Раніше подібні процедури відбулися за трьома іншими кримінальними справами, де він проходить як підозрюваний.

Наразі Трамп став першим в історії США президентом, якого формально арештовували вже 4 рази.

Що каже сам Трамп

Сам Трамп назвав перебування у СІЗО "жахливим" і "дуже сумним" досвідом.

За все своє життя я нічого не знав про звинувачення, і тепер мене звинуватили чотири рази. Те, що тут сталося, є пародією на справедливість. Ми нічого поганого не зробили. Я не зробив нічого поганого, і всі це знають, - розповів колишній президент журналістам.

Офіс шерифа округу Фултон, який оформлював підозрюваного, оприлюднив протокольне фото Трампа, зроблене у СІЗО. Воно значно відрізняється від типових фото затриманих злочинців і вже стало вірусним в США.

При цьому Трамп став оприлюднив це фото на власній сторінці у Twitter і додав підпис: " Втручання у вибори. Ніколи не здавайся".

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?