Трамп заплатить 200 тис доларів застави у справі про втручання у вибори — CNN
Категорія
Світ
Дата публікації

Трамп заплатить 200 тис доларів застави у справі про втручання у вибори — CNN

Трамп заплатить 200 тис доларів застави у справі про втручання у вибори — CNN
Джерело:  online.ua

Трамп заплатить 200 тис доларів застави у справі про втручання у вибори в штаті Джорджія. Це домовленості його адвокатів з окружним прокурором округу Фултон.

Джерело: CNN

Трамп заплатить 200 тис доларів застави

Колишнього президента США Дональда Трампа відпустять під заставу у 200 тисяч доларів у рамках кримінальної справи про втручання у вибори в штаті Джорджія.

Відповідних домовленостей досягли адвокати Трампа з окружним прокурором округу Фултон.

Умови звільнення, викладені в розпорядженні Трампа про зобов’язання, є іншими, ніж ті, що викладені в інших наказах щодо зобов’язань, ухвалених раніше.

Зазначається, що з урахуванням досягнутих домовленостей Трампу, ймовірно, не доведеться бути присутнім на слуханнях про запобіжний захід, які відбудуться після його формального арешту.

Екс-президент має здатися поліції до 25 серпня.

Що відомо про кримінальні справи проти Трампа

15 серпня Трампу офіційно оголосили четверте кримінальне звинувачення – цього разу щодо спроби змінити свою поразку на виборах у штаті Джорджія.

У цій справі фігурують ще 18 людей, зокрема, його адвокати Руді Джуліані та Джон Істмен і тодішній керівник апарату у Білому домі Марк Медоуз.

Трампу висунули звинувачення за 13 пунктами, серед яких шість – щодо змови з кількома соратниками щодо використання фальшивих виборців.

Загалом Трампу висунуто 37 пунктів обвинувачення. Він може отримати до 400 років ув’язнення.

У липні Дональд Трамп отримав додаткові звинувачення у справі щодо зберігання секретних документів після завершення каденції в Білому домі.

2 серпня Трамп втретє за чотири місяці отримав федеральне звинувачення, цього разу – у справі про спробу скасувати результати виборів президента 2020 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?