"Френдлі-фаєр" на Бєлгородщині. Військовий РФ розстріляв кількох своїх бійців та втік
Категорія
Світ
Дата публікації

"Френдлі-фаєр" на Бєлгородщині. Військовий РФ розстріляв кількох своїх бійців та втік

військовий рф
Джерело:  online.ua

У Росії контрактник під Бєлгородом у ніч проти п’ятниці, 12 липня, застрелив трьох товаришів по службі через «побутовий конфлікт» і втік зі зброєю.

Головні тези:

  • У Бєлгородській області РФ військовий розстріляв трьох своїх товаришів по службі зі зброєю, після чого втік з місця злочину.
  • Контрактник з Чебоксар за мотивами помсти зарізав колегу з ФСБ у Калмикії під час спільної пиянки.
  • Обидва інциденти є свідченням про насилля та беззаконня серед військових та правоохоронців в РФ.
  • Усі деталі та оновлення щодо поточних розслідувань знаходяться в цій статті.
  • Підвищений рівень насильства та безпеки в армії та силових структурах потребує негайного уваги та заходів з боку влади.

Військовий РФ застрелив трьох товаришів по частині та втік зі зброєю

Наразі у регіоні оголосили план «перехоплення». За даними російських каналів Shot і RT, правоохоронці розшукують 28-річного Олексія Журавльова з Чувашії. Стрілянину він почав в одній з частин в селищі Козинка Бєлгородської області РФ.

Як повідомляє російський опозиційний телеграм-канал ASTRA, Журавльов застрелив двох товаришів по службі, поранив ще одного і втік зі зброєю та 70 патронами.

Відомо, що він рядовий, за посадою — навідник.

Кулемет Калашникова, який той забрав із частини, знайшли недалеко від місця стрілянини.

Наразі мотиви окупанта з’ясовують. Серед основних версій — помста товаришам по службі за приниження.

Журавльов жив у Чебоксарах, і в 2011 році скоїв грабіж, за який пізніше був засуджений. До служби він працював установником вікон і монтажником труб.

За інформацією RT, контракт він підписав минулого року.

У Росії працівники ФСБ влаштували стрілянину й вбили свого колегу

Працівники силових структур Російської Федерації продовжують не лише пиячити, а й знищувати одне одного. Цього разу чергова гулянка стала фатальною для представників ФСБ РФ.

Як повідомляє російський опозиційний телеграм-канал ASTRA, у Калмикії співробітник ФСБ розстріляв свого колегу під час п’янки.

28 травня опер ФСБ Чорноземельським районом Калмикії Баатр Болтиров випивав разом з колегою — опером ФСБ з Елісти Олександром Бадмаєвим.

У ході пиятики у чоловіків виник конфлікт, Болтиров взяв карабін і розстріляв Бадмаєва. Фсбшник помер дома. Порушено кримінальну справу про вбивство, Болтирова затримано, — йдеться в повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?