ФСБ планує серію терактів на території РФ — Данілов
Категорія
Україна
Дата публікації

ФСБ планує серію терактів на території РФ — Данілов

ФСБ планує серію терактів на території РФ — Данілов
Джерело:  online.ua

За інформацією секретаря РНБО Олексія Данілова, ФСБ планує влаштувати серію терактів на території РФ із масовими жертвами серед мирного населення.

Джерело: Twitter-сторінка Олексія Данілова

Навіщо Кремль готує гучні теракти на території РФ 

Данілов підкреслив, що серед громадян РФ стрімко падає рівень підтримки дій Кремля та зростає невдоволення війною проти України.

Кремль потребує громадської мобілізації. Очікується організація ФСБ серії терористичних актів в російських містах з масовими жертвами серед цивільних, - зазначив секретар РНБО.

За його словами, вбивство доньки кремлівського пропагандиста Олександра Дугіна Дар'ї — тільке перше подібне вбивство у загальному списку.

Україна, на відміну від Росії, не воює з мирним населенням, - зазначив Данілов.

Зокрема, представники Нацгвардії України звернули увагу, що в день нібито викриття української військовослужбовиці, яка за твердженнями кремлівських пропагандистів, винна у вбивстві Дугіної, у Вікіпедії з’явилася сторінка про цю нібито "підривницю".

А ви бачили, щоб на "підозрюваних" у день їх "викриття" відразу з'являлася сторінка у Вікіпедії ??))) Якщо ні – то тримайте, - повідомили у Нацгвардії.

НГУ показала скриншоти з Вікіпедії, на яких видно, що 22 серпня відразу з появою новини про нібито розкриття вбивства Дар'ї Дугіної та звинувачення у цьому Наталії Вовк (Шабан), про "військовослужбовицю Вовк" відразу з'явилася сторінка у Вiкіпедії.

Зокрема, у Вікіпедії виписана вся фейкова історія вбивства, а саму Наталію позначають як "военнослужащая батальона "Aзов" Нацгвардии Украины".

Тобто для росЗМІ позиція така: не вірите в нашу офіційну версію – читайте Вікіпедію! - зазначають представники Нацгвардії.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?