Футболіста "Ювентуса" дискваліфікували на 7 місяців через неприпустиму поведінку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Футболіста "Ювентуса" дискваліфікували на 7 місяців через неприпустиму поведінку

Ніколо Фаджолі

Прокуратура Федерації футболу Італії (FIGC) дискваліфікувала півзахисника "Ювентуса" та збірної Італії Ніколо Фаджолі на сім місяців за участь у незаконних ставках.

Футболіста "Ювентуса" дискваліфікували на 7 місяців через неприпустиму поведінку

Як повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Італії, 22-річного гравця відсторонено від футболу на 12 місяців за розміщення ставок у нелегальних букмекерів. Однак фактично "бан" становитиме 7 місяців, оскільки 5 із 12 місяців замінені терапією тривалістю не менше 6 місяців.

Хавбека зобов'язали взяти участь щонайменше у 10 публічних зустрічах, які проводитимуться протягом 5 місяців у аматорських спортивних асоціаціях, федеральних територіальних центрах FIGC, центрах боротьби із залежністю від азартних ігор.

Крім того, Ніколо також заплатить штраф у розмірі 12500 євро.

Що відомо про Ніколо Фаджолі

Фаджолі могли дискваліфікувати на 3 роки, проте він вирішив співпрацювати, визнав свою провину та пішов на угоду з FIGC, що посприяло зменшенню терміну усунення.

Раніше Фаджолі зізнався у здійсненні ставок на футбольні матчі. Водночас, гравець заявив, що ніколи не ставив на поєдинки команд, за які виступав.

Фаджолі – вихованець "Ювентуса", за основну команду якого виступає від 2021 року. Сумарно на його рахунку 45 поєдинків за "Стару синьйору", три голи і 6 результативних передач. У листопаді минулого року він дебютував за збірну Італії.

Цього сезону Ніколо провів 6 матчів за "Ювентус" у всіх турнірах, відзначився одним асистом.

Зазначимо, що Фаджолі – не єдиний відомий італійський футболіст, який став фігурантом нещодавнього гучного скандалу про нелегальні ставки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?