Ф'юрі переміг Вайлдера в чемпіонському бою — видовищне відео нокаута
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі переміг Вайлдера в чемпіонському бою — видовищне відео нокаута

Ф'юрі переміг Вайлдера в чемпіонському бою — видовищне відео нокаута
Джерело:  online.ua

Сьогодні вранці між 33-річним британцем Тайсоном Ф'юрі і 35-річним американцем Деонтеєм Уайлдером відбувся довгоочікуваний поєдинок за чемпіонський титул WBC, власником якого був Ф'юрі. Британський суперважкоатлет в третьому поєдинку завдав нокауту американцю, цим самих захистив титул чемпіона світу. Бій протривав 11 раундів.

Джерело:  Top Rank Boxing

Варто зазначити, що під час поєдинку обидва боксери побували в нокдаунах. Спершу - Вайлдер в третьому раунді, згодом суддя відрахував нокдаун для Ф'юрі, який побував на канвасі в четвертому раунді. Бій відбувся у Лас-Вегасі, штат Невада. Боксери вийшли на ринг на арені T-Mobile.

Нагадаємо, перший поєдинок між Ф'юрі та Уайлдером відбувся в грудні 2018 року і тоді він завершився внічию. Згодом спортсмени разом вийшли на ринг в лютому 2020 року. Тоді Ф'юрі нокаутував Уайлдера в 7-му раунді і став чемпіоном світу WBC.

Зазначимо, що за цей, третій поєдинок Ф'юрі отримає $30 млн, а його суперник - не менше $20 млн. Обидва боксери показали рекордну в кар'єрі вагу: Ф'юрі – 125,6 кг, Уайлдер – 107,9 кг.

Бій розпочався з шалених розмінів. У 3-му раунді Ф'юрі відправив Уайлдера у нокдаун. А в 4-му раунді вже Деонтей точно влучив по супернику, і Тайсон двічі лежав на помості рингу. Британця врятував гонг. Цікаво, що нікому не вдалося розвинути свій успіх.

Більш вірогідна перемога Ф'юрі стала позначатися вже ближче до середини бою. Деонтей Уайлдер почав проявляти перші суттєві ознаки втоми і, як зазначали спортивні коментатори, почав працювати на виживання. Втома остаточно надламала його в 10-му раунді і Тайсон відправив суперника у нокдаун. Деонтей довго пробував боротися, але даремно, сил у нього не залишилося взагалі. Фініш настав у передостанньому 11-му раунді.

Більшість експертів і спостерігачів у своїх прогнозах сходилися на тому, що що фаворит бою — Ф’юрі. За данмим букмекерської контори William Hill, коефіцієнт на його перемогу дорівнював 1,36. Успіх Вайлдера оцінювався в 3,25, нічия — в 21,00.

Перемога британця нокаутом, технічним нокаутом, через дискваліфікацію суперника оцінювалась в 1,91, за рішенням суддів або технічним рішенням — коефіцієнту 3,60.

Зазначимо, в андеркарді бою Ф'юрі – Уайлдер билися український боксер суперважкої ваги Віктор Вихрист та американець Майк Маршалл. Українець на прізвисько Віктор Фауст в другому раунді відправив суперника в нокдаун, а у третьому раунді був зафіксований нокаут. Вихрист здобув 8-му перемогу на профі-рингу (6 з них нокаутом).

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?