Генерал Кривонос оцінив перспективу звільнення Херсонщини
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал Кривонос оцінив перспективу звільнення Херсонщини

Генерал Кривонос оцінив перспективу звільнення Херсонщини
Джерело:  online.ua

За словами колишнього заступника секретаря РНБО України, генерала Сергія Кривоноса, ЗСУ розпочнуть звільнення Херсонщини від кремлівської окупаційної армії з правого берега Дніпра, тоді як Лівобережна частина буде звільнена вході контрнаступу ЗСУ із Запорізької області.

Джерело: "РБК-Україна"

ЗСУ готуються до звільнення Херсонщини від кремлівських окупантів 

За його словами, Дніпро навпіл розділяє Херсонську область і більша її частина знаходиться на лівому березі.

Тому питання про швидке звільнення всієї Херсонщини поки що не стоїть. Аби подолати Дніпро в районі Херсона чи на інших ділянках, а там ще також є Каховське водосховище - це кілометри водної перешкоди і це не буде швидко, - одразу попередив Кривонос.

За його словами, насамперед поставлене завдання із звільнення Правобережної частини Херсонської області.

Так, у нас є намагання звільнити Херсон. Побачимо, як воно буде. Не будемо поспішати і казати, що це буде завтра чи післязавтра. Це буде тоді, коли ми зможемо це зробити, - зазначив Кривонос.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

А що стосується звільнення лівобережної частини Херсонської області, то це буде проходити вже після звільнення частини Запорізької області.

Тому плани в нас глобальні. Але, знову ж таки, все впирається в час, гроші та люди. Крок за кроком ми йдемо до нашої перемоги. Або нас знищить Росія, або ми знищимо її на нашій території і відкинемо від наших кордонів. Бо якщо Росія програє війну Україні, вона ще залишиться як держава. Якщо ми програємо війну Росії, то ми перестанемо існувати як держава і нація, - пояснив військовий.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?