Генерал США Арнольд озвучив прогноз розвитку війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Генерал США Арнольд озвучив прогноз розвитку війни в Україні

Генерал США Арнольд озвучив прогноз розвитку війни в Україні
Джерело:  online.ua

На Донбасі та на півдні України триває "гаряча" фаза війни. Американський бригадний генерал у відставці Марк Арнольд озвучив прогноз, коли це може припинитися.

Джерело: "24 Канал"

Генерал США Арнольд пояснив, чого очікувати від армії РФ на фронті

На переконання експерта, замороження цього конфлікту на тій фазі, що є зараз, допоможе лише тимчасово.

Російська армія видихається, вони не можуть знайти достатньо добровольців для війни в росії, і поки Путін не поставить усю економіку на військові рейки і не введе масовий призов, у нього нічого не вийде, — пояснив Марк Арнольд.

Американський генерал також озвучив попередження, що як тільки війна заморозиться, то це стане перепочинком для російських загарбників.

За його словами, вони будуть відновлювати сили, і зможуть це зробити в період від 6 до 12 місяців, і тоді завдадуть повторного удару.

У зв'язку з цим, як вважає експерт, команда Джо Байдена та союзники по НАТО в жодному разі не повинні вести навіть мови про замороження конфлікту – це буде велетенська помилка.

Зараз якраз той час, коли Україну потрібно забезпечити сучасною зброєю, щоб вдарити по Росії, поки російські війська є виснаженими, – дав пораду американський генерал.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?