Генштаб ЗСУ дізнався кількість мобілізованих росіян
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ дізнався кількість мобілізованих росіян

Генштаб ЗСУ дізнався кількість мобілізованих росіян
Джерело:  online.ua

Керівництво Генерального штабу ЗСУ з'ясувало, що в країні-агресорці від початку оголошення мобілізації уже призвали 100 тисяч осіб.

Джерело:брифінг заступника начальника головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексія Громова

У РФ з 21 вересня мобілізували понад 100 тисяч військових

В Росії після оголошення часткової мобілізації активно триває призов військовозобов’язаних . На теперішній час уже призвано понад 100 тисяч із оголошених 300 тисяч осіб. Ми розуміємо, що оголошена цифра в 300 тисяч – не кінцева. Найбільш імовірно, що чисельність відмобілізованих буде значно більша, - розповів Олексій Громов.

Він також звернув увагу на те, що мобілізація в Росії розпочалася не 21 вересня, а раніше.

За словами самих російських полонених, мобілізованих у вересні відправляли на фронт менше ніж через тиждень без підготовки і злагодження.

Лукашенко планує розмістити 20 тис російських мобілізованих у Білорусі

Як стверджує заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, офіційний Мінськ вже готується до прийому та розміщення 20 тис російських мобілізованих.

Окрім того, наголошується, що в результаті поповнення, співвідношення "досвідчених" та "молодих" військових повинне скласти 1 до 5.

З метою розміщення мають намір використати існуючі військові фонди, а також цивільні приміщення і будівлі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?