Генштаб ЗСУ повідомив про стрімкий ріст ефективності української ППО
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ повідомив про стрімкий ріст ефективності української ППО

Генштаб ЗСУ повідомив про стрімкий ріст ефективності української ППО
Джерело:  online.ua

За словами заступника очільника головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадного генерала Олексія Громова, ефективність системи протиповітряної оборони України становить 64%, і це набагато більше, ніж тиждень тому.

Джерело: ютуб-канал  Військового телебачення України

Ефективність української ППО різко зросла

Ефективність системи нашої протиповітряної оборони на досить високому рівні - 64%, а це 81 ракета зі 126 застосованих була знищена, - повідомив Олексій Громов.

За його словами, після набуття досвіду та отримання нових зразків переносних зенітних ракетних комплексів за останній тиждень ефективність системи ППО України суттєво зросла.

Олексій Громов також звернув увагу на те, що з 10 жовтня армія Російської Федерації різко збільшила інтенсивність обстрілів.

Загарбники випустили по території нашої країни 154 ракети, що порівняно з першою декадою місяця більше майже в 7 разів. Тоді було випущено 21 ракету.

Окрім того, наголошується, що основним типом ракетного озброєння, яке ворог використав протягом 10 днів, стали крилаті ракети повітряного базування, чого раніше не було.

Кількість застосованих ракет - 83 одиниці - перевищила кількість ракет цих типів, застосованих протягом 4 місяців: протягом червня, липня, серпня та вересня. У той період було використано лише 43 ракети, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?