Генштаб ЗСУ заявив про нову проблему армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Генштаб ЗСУ заявив про нову проблему армії РФ

Генштаб ЗСУ заявив про нову проблему армії РФ
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, російські солдати втрачають безпілотники на всіх напрямках. Через дефіцит дронів вони вже навіть почали використовувати безпілотники Міністерства надзвичайних ситуацій РФ. Генштаб ЗСУ звертає увагу на те, що це нова серйозна проблема для армії ворога.

Джерело:  Генштаб ЗСУ

Що зараз відбувається на фронті

Згідно з останніми даними, на Харківському напрямку  основні зусилля противник сконцентрував на утриманні рубежів. Армія РФ обстріляла наші позиції із ствольної артилерії та РСЗВ в районах населених пунктів Михайлівка, Прудянка та Верхній Салтів.

На Слов’янському напрямку  солдати РФ готуютьсядо відновлення наступу. Здійснили артилерійські обстріли в районах населених пунктів Довгеньке, Курулька, Вірнопілля та Долина.

На Донецькому напрямку противник продовжує вогневе ураження позицій наших військ вздовж всієї лінії зіткнення із мінометів, ствольної та реактивної артилерії.

На Лиманському напрямку ворог вів бойові дії у напрямку населеного пункту Райгородок, зазнав втрат та відійшов. На Сєвєродонецькому напрямку противник веде штурм в Сєвєродонецьку. За підтримки вогню мінометів проводив штурм у напрямку населених пунктів Боброве та Устинівка, успіху не має, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, наголошується, що на Бахмутському напрямку  противник активно штурмує Комишуваха, має частковий успіх, бої тривають. Вів штурм у напрямках населених пунктів Нагірне та Білогорівка, однак ЗСУ успішно відбили ці атаки

На Запорізькому напряму солдати РФ продовжують інженерне обладнання рубежів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?