Глава Держдуми РФ звинуватив Джонсона в ударах по "мирних територіях РФ"
Категорія
Політика
Дата публікації

Глава Держдуми РФ звинуватив Джонсона в ударах по "мирних територіях РФ"

Глава Держдуми РФ звинуватив Джонсона в ударах по "мирних територіях РФ"
Джерело:  online.ua

Російська Федерація, яка напала на Україну, почала звинувачувати британського лідера Бориса Джонсона в ударах нібито по їхніх "мирних територіях", а також почала погрожувати йому судом. З такою заявою виступив очільник Державної думи В'ячеслав Володін в інтерв'ю "Москва. Кремль. Путін".

Джерело: росЗМІ

Володін звинувачує Джонсона в ударах по "мирних територіях РФ"

Не можна бути клоуном, обіймаючи таку посаду. На наш погляд, він (Борис Джонсон – ред.) багато в чому замішаний у тому, що завдаються удари по мирних територіях Російської Федерації. Саме він був тією людиною, яка наполягала на тому, щоб бомбили саме мирні міста, що тут далі говорити. На нього має чекати суд. Принаймні вважаю правильним, щоб ми це питання з контролю не знімали, а він готувався до надання свідчень, - заявив поплічник російського диктатора Володимира Путіна.

Окрім того, очільник Держдуми РФ також цинічно додав, що офіційному Вашингтону потрібно пам'ятати про те, що Аляска була російською та Росія може почати її "повертати".

Борис Джонсон (фото — flickr.com)

Що відомо про відставку Бориса Джонсона

7 липня британський лідер Борис Джонсон офіційно заявив, що йде у відставку з поста лідера Консервативної партії, однак має намір залишитися прем’єр-міністром до обрання нового глави уряду.

За словами іноземних журналістів, міністр оборони Британії Бен Воллес наразі залишається найочевиднішим фаворитом серед членів Консервативної партії на роль наступного прем’єр-міністра.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?