Глава Луганської ОВА Гайдай прогнозує перелом ситуації на Донбасі за 2 тижні
Категорія
Україна
Дата публікації

Глава Луганської ОВА Гайдай прогнозує перелом ситуації на Донбасі за 2 тижні

Глава Луганської ОВА Гайдай прогнозує перелом ситуації на Донбасі за 2 тижні
Джерело:  online.ua

3 травня очільник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай озвучив прогноз, що за два тижні ситуація на фронті почне змінюватися в кращий для України бік.

Джерело: Фейсбук-сторінка Сергія Гайдая

Гайдай анонсував зміну ситуації на Донбасі за 2 тижні

Почне все змінюватись десь за два тижні. І кількість боїв, звісно, збільшиться. Але й ті рішення, які ухвалив Захід, щодо допомоги нам, реалізуються до двох тижнів. І за два тижні ми вже побачимо, в принципі, зміни. У Луганську лікарня забита повністю розірваними бойовиками та їхніми трупами. Деякі з них навіть не можуть упізнати. Далі буде для них гірше, - попередив Сергій Гайдай.

Як уже згадувалося раніше, 28 квітня Палата представників США ухвалила законопроєкт про ленд-ліз для України, який дозволить більш ефективно надсилати зброю, боєприпаси та обладнання нашій державі.

Ба більше, минулого тижня федеральний уряд Німеччини вперше схвалив експорт важкого озброєння безпосередньо з Німеччини: 50 зенітних самохідних установок Gepard, а пізніше і 7 гаубиць Panzerhaubitzen 2000 зі складів Бундесверу.

Не можна також не згадати про те, що ще 1 травня головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний заявив про перехід України на натівські зразки зброї.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?