Глава Пентагону перебуває у стаціонарі лікарні. Дата виписки невідома
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава Пентагону перебуває у стаціонарі лікарні. Дата виписки невідома

Ллойд Остін
Джерело:  Укрінформ

Міністр оборони США Ллойд Остін перебуває на станціонарному лікуванні після інтенсивної терапії в лікарні, і невідомо, коли його зможуть виписати.

Остін залишається у лікарні

Глава Пентагону Ллойд Остін все ще продовжує курс лікування від онкозахворювання.

Про це заявив 13 січня речник Пентагону генерал Патрік Райдер.

Міністр Остін залишається у Національному військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда та перебуває в гарному стані, – зауважив представник оборонного відомства США.

За його словами, глава Пентагону підтримує зв’язок з командним складом та «має повний доступ до необхідних засобів безпечного зв’язку». Остін продовжує стежити за повсякденними операціями Міністерства оборони по всьому світу.

Наразі ми не маємо конкретної дати виписки міністра Остіна з лікарні, – додав Райдер.

Ллойд Остін лікується від раку простати

CNN пише про це з посиланням на заяву Національного військово-медичного центру імені Волтера Ріда.

У заяві сказано, що рак виявили на початку грудня. 22 грудня Остін пройшов через «мінімально інвазивну хірургічну процедуру» під назвою простатектомія для лікування раку.

Під час цієї процедури він був під загальним наркозом. Міністр Остін без проблем одужав після операції й повернувся додому наступного ранку. Рак простати у нього виявили на ранній стадії, і прогноз у нього відмінний, – йдеться в заяві.

1 січня Остіна знову госпіталізували через ускладнення, «включаючи нудоту з сильним болем у животі, стегнах і ногах». У нього виявили інфекцію сечовивідних шляхів, йдеться у повідомленні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?