Глава ЦРУ спрогнозував подальше майбутнє Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Глава ЦРУ спрогнозував подальше майбутнє Росії

Глава ЦРУ спрогнозував подальше майбутнє Росії
Джерело:  online.ua

На переконання керівника директора ЦРУ Вільяма Бернса, Росія у майбутньому стане колонією Китаю.

Джерело: The Washington Post

Як Путін допоміг Китаю завоювати Росію 

За словами Бернса, розв'язана кремлівським диктатором та військовим злочинцем війна проти України обернулась для Росії ганебним провалом, оголивши вразливість та слабкість її армії, а економіка на довгі роки буде занурена у кризу.

Її майбутнє як молодшого партнера і економічної колонії Китаю визначається помилками Путіна, її реваншистські амбіції притуплюються НАТО, яке стає все більшим і сильнішим, - зазначив Бернс.

За його словами, російська агресія проти України дуже серйозне випробування, однак наразі Китай є єдиною силою, яка прагне змінити світовий порядок.

Коментуючи спробу ватажка терористичної організації Група Вагнера Євгена Пригожина "піти на Москву" і його різкі звинувачення Кремля в брехливому обґрунтуванні повномасштабного вторгнення, Бернс припустив, що вплив цих слів і цих дій позначатиметься на РФ ще якийсь час, як "яскраве нагадування про руйнівний вплив путінської війни на його власне суспільство та його власний режим".

Що відомо про візит глави ЦРУ до України  

Директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс нібито таємно відвідав Київ у червні, де з ним поділилися планом щодо завершення війни.

Три співрозмовники видання заявили, що вищезазначені особи нібито розповіли главі ЦРУ, що до осені планують відвоювати значну територію, окуповану Росією, просунутися в східну частину України, перекинути артилерію і ракетні системи до тимчасово окупованого Криму, а потім піти на переговори з Москвою.

Українські чиновники, з якими поговорили журналісти, кажуть, що після цього, "погодившись не брати півострів силою, Київ зажадав би від Росії прийняти будь-які гарантії безпеки, які Україна зможе отримати від Заходу.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?