Go_A наробив SHUMу: реакція соцмереж на виступ України на Євробаченні 2021
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Go_A наробив SHUMу: реакція соцмереж на виступ України на Євробаченні 2021

Go_A наробив SHUMу: реакція соцмереж на виступ України на Євробаченні 2021
Джерело:  online.ua

Український гурт Go_A в фіналі Євробачення 2021 викликав справжній фурор з піснею SHUM. У мережі масово обговорюють виступ і відмінний результат гурту. До речі, переможці Євробачення 2021 - італійська група Måneskin - вважають виступ Go_A кращим на конкурсі.

Джерело: ONLINE.UA

Ефектний виступ GO_A в фіналі Евробачення 2021 пройшов під номером 19. Український гурт вперше в історії конкурсу виконав на сцені пісню повністю українською мовою.

Гурту Go_A вдалося потрапити в п'ятірку найкращих виконавців за підсумками голосування глядачів і членів національних журі з результатом в 364 бали - 97 балів GO_A отримала від журі з різних країн і 267 балів від телеглядачів. Найбільше глядацьких голосів зібрали тільки переможці Євробачення 2021 - 306 балів віддали глядачі Måneskin, а це значить, що Україна за результатами тільки глядацьких голосів посіла 2-е місце.

Go_A зайняв 5 місце на Євробаченні 2021 - реакція соцмереж

Президент України Володимир Зеленський назвав виступ Go_A в фіналі Євробачення 2021 крутим і гідним.

Міністр культури Олександр Ткаченко привітав Go_A із заслуженим другим місцем на конкурсі за результатами глядацького голосування.

Колишній міністр культури України Євген Нищук окремо звернув увагу на показові результати глядацького голосування.

Важливо відзначити, що переможці Євробачення 2021 вважають виступ українського гурту Go_A кращим на конкурсі. Соліст Måneskin Даміано Давид, відповідаючи на питання про свого фаворита, назвав Україну і виступ Go_A неймовірним.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?