Голлівуд відреагував на смерть зірки "Гаррі Поттера" Гелен Маккрорі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Голлівуд відреагував на смерть зірки "Гаррі Поттера" Гелен Маккрорі

Голлівуд відреагував на смерть зірки "Гаррі Поттера" Гелен Маккрорі
Джерело:  online.ua

Декілька днів тому Голлівуд та усіх поттероманів приголомшила неочікувана новина - офіційно стало відомо, що пішла з життя зірка серіалу "Гострі картузи" та серії фільмів про "Гаррі Поттера" Гелен Маккрорі. Акторка доволі довго боролося з онкологічним захворюванням, однак хвороба стрімко прогресувала й 16 квітня зірки не стало. У пресі смерть Гелен прокоментували її чоловік - британський актор Деміен Льюїс, а також чимало голлівудських акторів.

Джерело: The Sundey Times

Чоловік покійної Гелен Маккрорі написав есе про свою кохану

"Коли я сідаю писати це, я чую, як Гелен кричить мені зі спальні: "Коротше, Деміен, адже це не про тебе!". Я постараюся, але у вихідні, коли газети по праву будуть віддавати данину поваги герцогу Единбурзькому, тисячі інших людей по всьому світу згадують милу герцогиню, мою дитину, королівську особу по праву", – зазначив Деміен Льюїс.

За словами актора, під словами "королівська особа" він має на увазі ту повагу, яким Гелен користувалась у середовищі акторів. Він розповідає, що її ще часто називали "Дамою Гелен".

Акторка жила за "принципом доброти і щедрості" і була зосереджена на тому, щоб "дарувати щастя".

Як на смерть Гелен Маккрорі відреагував Том Фелтон (Драко Малфой із фільму "Гаррі Поттер")

"Так сумно прощатися так раптово – у мене не було можливості сказати їй про це, але вона так сильно допомогла мені сформуватися як особистості – на екрані і за його межами. Вона завжди була самою собою – дотепна, промовиста, добра і сердечна. Вона не терпіла дурнів, але у неї завжди був час для всіх. Спасибі, що освітили мені шлях вперед і тримали мене за руку, коли мені це було потрібно", - написав Том Фелтон.

Нарцисса та Драко Малфой (фото - скриншот фільму "Гаррі Поттер та Дари смерті")

Як на смерть Гелен Маккрорі відреагував Джейсон Айзекс (Люціус Малфой із фільму "Гаррі Поттер")

"Десятиліття тому ми разом з Гелен брали участь в пробах до фільму. Я тоді прийшов додому і сказав своїй дружині Еммі: "Думаю, я тільки що зустрів найбільшу актрису, яку коли-небудь бачив". Після багатьох років спостереження за тим, як вона заворожує публіку, я не просто так думаю – я це знаю. Зрештою я дізнався, що вона також була жахливо дотепною, шокуюче неслухняною і володіла чуйним серцем розміром з планету", – зізнався Джейсон Айзекс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?