Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та масований обстріл Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та масований обстріл Миколаєва

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та масований обстріл Миколаєва
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, кремлівська окупаційна армія здійснила чергову невдалу спробу штурму Вуглегірської ТЕС на Донеччині та із значними втратами вимушена була відступити.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ відбивають всі атаки окупантів на сході України 

На півночі України ворог не проводить активних дій. На Сумщині та Чернігівщині військові РФ проводять повітряну розвідку за допомогою БПЛА в прикордонних районах.

На Харківщині окупанти проводили обстріли позицій ЗСУ в районах населених пунктів Мосьпанове, Петрівка, Руські Тишки, Базаліївка, Печеніги, Циркуни, Розсадник, Дементіївка, Коробочкине і Прудянка.

В районі Слов'янську військові РФ обстрілювали позиції українських військових в районі населених пунктів Дібрівне, Краснопілля, Чепіля, Адамівка, Грушуваха.

Поблизу Краматорська окупанти вели обстріли як самого Краматорська, так і Сіверська, Григорівки, Звонівки та Спірного.

Армія РФ намагалась штурмувати Івано-Дар'ївку. Наразі в цьому районі тривають бої.

У той же час окупаційна армія веде наступ у напрямку Бахмута з метою захопити місто та Вуглегірську ТЕС.

Зафіксовані обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Роздолівка, Білогорівка, Покровське, Нова Кам'янка, Бахмут, Вершина, Новолуганське, Зайцеве, Торецьк та інших.

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник здійснював систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури в районах населених пунктів Веселе, Уманське, Курахове, Новомихайлівка, Микільське, Вугледар, Золота Нива, Новопіль, Новомайорське, Полтавка, Красне, Мала Токмачка, завдав авіаударів неподалік Красногорівки та солодкого. На окремих ділянках війська РФ вдосконалять інженерне обладнання оборонних позицій.

На Південнобузькомунапрямку основні зусилля противник зосередив на утриманні займаних позицій. Ворог з танків, ствольної та реактивної артилерії систематично обстрілював цивільну інфраструктуру по лінії зіткнення в районах населених пунктів Апостолове, Миколаївка, Лепетиха, Червона Долина, Мураховка, Благодатне, Прибузьке та Лимани.

Наслідки масованого ворожого обстрілу Миколаєва 

У Миколаєві з ночі лунають потужні вибухи. Місто перебуває під масованим обстрілом армії РФ.

За словами мера міста Олександра Сєнкевича, у різних районах Миколаєва протягом ночі було чутно потужні вибухи. Він закликав жителів не полишати укриттів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?