Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Миколаєва
Категорія
Україна
Дата публікації

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Миколаєва

Головне за ніч: відбиття атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Миколаєва
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, кремлівська окупаційна армія з різних сторін вела атаку на Вуглегірську ТЕС на Донеччині, але зазнала поразки та вимушена була відступити.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Наступ окупантів на Донбасі майже провалився 

На півночі України не фіксується ознак підготовки російських та білоруських військових до наступу.

На Чернігівщині кремлівські окупанти обстрілювали позиції ЗСУ в районі населеного пункту Гай. На Сумщині зафіксовани обстріли поблизу населених пунктів Гудове, Яструбине, Білопілля та Грабовське.

На Харківщині армія РФ проводила масовані обстріли в районах населених пунктів Розсадник, Петрівка, Новомиколаївка, Старий Салтів, Благодатне, Прудянка, Лісове, Лебедине, Коробочкине, Дергачі, Перемога.

Поблизу Слов'янська ворог обстрілював позиції ЗСУ в районах населених пунктів Богородичне та Адамівка.

В районі Краматорська зафіксовані обстріли поблизу населених пунктів Стародубівка, Піскунівка, Сіверськ, Спірне та Івано-Дар'ївка.

У той же час окупанти намагаються створити умови для поновлення наступу у бік Бахмута. Здійснювались обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Зайцеве, Вершина, Берестове, Бахмут, Нью-Йорк, Бахмутське, Покровське, Новолуганське, Веселе.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

На Авдіївському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках фіксуються систематичні обстріли в районах населених пунктів Золота Нива, Вугледар, Веселе, Авдіївка, Красногорівка та багато інших. Ворожий безпілотник діяв біля Малої Токмачки та Новодарівки. На окремих ділянках окупанти намагаються вдосконалити інженерне обладнання оборонних рубежів і позицій.

На Південнобузькому напрямку основні зусилля противник зосереджує на утриманні займаних позицій. Обстрілював цивільну та військову інфраструктуру біля Червоної долини, Киселівки, Тернівки, Добрянки, Олександрівки, Кобзарців та ін.

Що відомо про ворожі обстріли Миколаєва 

Протягом ночі у Миколаєві пролунало кілько вибухів. У місті було оголошено повітряну тривогу.

Відзначається, що повітряна тривога в Миколаївській області була оголошена в 3:43.

Мер Миколаєва повідомив, що в місті вночі пролунало п'ять потужних вибухів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?