Військовий експерт описав контрнаступ ЗСУ на Херсонщині
Категорія
Україна
Дата публікації

Військовий експерт описав контрнаступ ЗСУ на Херсонщині

Військовий експерт описав контрнаступ ЗСУ на Херсонщині
Джерело:  online.ua

Нещодавно офіційні представники місцевої влади Херсонської області українців шукати укриття, запасатися їжею та водою, тому що готується масштабний контрнаступ ЗСУ. Військовий експерт Денис Поповича пояснив, як він може виглядати.

Джерело: "24 Канал"

Експерт відповів, яким буде контрнаступ ЗСУ на Херсонщині

На переконання Поповича, наші бійці, цілком можливо, продовжять асиметричну тактику та будуть бити по мостах, переправах, логістичних ланцюжках.

Експерт звертає увагу на те, що це необхідно для того, щоб "помʼякшити" російське угруповування й змусити їх відійти від Херсону або вони будуть знищені.

Якщо угруповування не може або воно позбавлене можливості поповнюватися, то скільки воно протримається, якщо почнуться активні бої? Але дуже боюся, що російське керівництво може керуватися політичними мотивами, а не військовими. Через політичні мотиви вони можуть скомандувати стати в оборону і за будь-яку ціну тримати Херсон. Цього теж не можна виключати, – озвучив свій прогноз Денис Попович.

За словами експерта, якщо ЗСУ вдасться звільнити Херсон, команді Володимира Путіна буде дуже важко подати це як перемогу.

Він також звернув увагу на дані з певних російських пабліків стосовно ситуації навколо Херсону, хоч їм не на великий відсоток можна довіряти. Там можна помітити велику дилему: залишати Херсон чи його обороняти.

Якщо його обороняти, то це може вилитися в дуже великі жертви серед російських вояків, у яких і так не дуже добрий (морально-психологічний – ред.) стан... Якщо його покидати, то як це подати? Яку перемогу, який "жест доброї волі" може це виправдати?, – цікавиться Денис Попович.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?