Головне за ніч: зрив атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Кривого Рогу
Категорія
Україна
Дата публікації

Головне за ніч: зрив атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Кривого Рогу

Головне за ніч: зрив атаки армії РФ на Вуглегірську ТЕС та обстріл Кривого Рогу
Джерело:  online.ua

За інформацією Генштабу ЗСУ, українські військові відбили атаку кремлівської окупаційної армії в районі населеного пункту Доломитне на Донеччині та зірвали спробу захопити Вуглегірську ТЕС.

Джерело: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

ЗСУ відбили спробу окупантів захопити Вуглегірську ТЕС

На Чернігівщині армія РФ обстріляла позиції ЗСУ неподалік Сеньківки та Миколаївки, а також в районі населених пунктів Есмань та Олексіївка на Сумщині.

На Харківщині кремлівські окупанти намагаються тримати оборону раніше зайнятих рубежів.

Ворог обстрілював з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Явірське, Стара Гнилиця, Українка, Микільське, Базаліївка, Руські Тишки, Черкаські Тишки, П'ятигірське, Прудянка, Кутузівка.

В районі Слов"янська армія РФ обстрілювала позиції ЗСУ поблизу Дібрівного, Богородичного, Адамівки, Карнаухівки та Сулигівки.

Поблизу Краматорська обстріли російськими військами проводились в районах Григорівки, Верхньокам'янського та Краматорська. Штурмовими діями армія РФ намагається просунутися в районі населеного пункту Григорівка, бої тривають.

В районі Бахмуту окупанти обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Зайцева, Берестова та Клинового, також помічений авіаудар неподалік від Спірного.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках тривають обопільні обстріли позицій по лінії зіткнення. Авіація противника завдала авіаційних ударів в районі населеного пункту Малі Щербаки.

На Південнобузькому напрямку противник продовжує систематичні обстріли цивільної та військової інфраструктури зі ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення.

Зранку кремлівська окупаційна армія з РСЗВ обстріляла Інгулецький район у Кривому Розі. Ракетний удар наносився з "Ураганів" по житлових кварталах.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

За словами керівника Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, в результаті обстрілу житлових кварталів з РСЗВ "Град" загинула 41-річна місцева жителька.

Батько і донька отримали поранення, знаходяться в лікарні. Також ракети пошкодили школу і кілька будинків, також згоріла припаркована поруч з будинком машина. На вулицях знаходиться багато касетних боєприпасів. Рятувальники вже займаються їх розмінуванням.

Кілька вибухів також зранку пролунало у Миколаєві.

Російські війська вели обстріл міста та області з боку тимчасово окупованої Херсонської області. У Миколаєві прогриміло кілька потужних вибухів, після деяких почалися пожежі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?