Головні новини 12 вересня: нові втрати на Донбасі, смерть судді зі справи Шеремета й дитяча вакцина Pfizer
Категорія
Україна
Дата публікації

Головні новини 12 вересня: нові втрати на Донбасі, смерть судді зі справи Шеремета й дитяча вакцина Pfizer

Головні новини 12 вересня: нові втрати на Донбасі, смерть судді зі справи Шеремета й дитяча вакцина Pfizer
Джерело:  online.ua

Станом на неділю, 12 вересня, у зоні бойових дій розігралося нове загострення, яке коштувало Україні життя двох військовослужбовців, уряд Сполучених Штатів оприлюдних перший секретний документ про трагедію 11 вересня 2001 року, а у компанії Pfizer анонсували випуск дитячих версій вакцин проти коронавірусу.

Джерело:  ONLINE.UA

1. У США розсекретили перший документ ФБР про 11 вересня

Теракти 11 вересня (фото — wikipedia.org)

Федеральне бюро розслідувань Сполучених Штатів напередодні оприлюднило перший документ з низки розсекречених, які прямо пов’язані з трагедією 11 вересня 2001 року та її наслідками.

2. ЗСУ готуються відбивати повномасштабне вторгнення Росії - головнокомандувач

Валерій Залужний (фото — facebook.com/CinCAFU)

Збройні формування Російської Федерації протягом останнього часу суттєво активізувалися на фронті: збільшилася кількість та інтенсивність порушень режиму припинення вогню.

3. Війна на Донбасі: двоє військових загинули, дев’ятеро отримали поранення

Фото: facebook.com/pressjfo.news

Вчора, 11 вересня, на Донбасі в результаті ворожих обстрілів двоє українських військовослужбовців загинули, дев’ятеро – отримали поранення, ще один – бойове травмування.

4. Голіфілд програв бій нокаутом у першому раунді — коментував його особисто Трамп

Голіфілд проти Белфорта (фото — скріншот)

Легендарний американський боксер Евандер Голіфілд вийшов на ринг вперше з моменту завершення кар’єри 2011 року — він бився проти 44-річного Вітора Белфорта, який відправив його у нокаут.

5. Під Києвом знайшли мертвим суддю Писанця, який вів справу про вбивство Шеремета

Місце загибелі судді (фото — kv.npu.gov.ua)

У Київській області у суботу, 11 вересня, знайшли мертвим громадянина України — днем пізніше правоохоронні органи підтвердили його статус судді в одній з установ української столиці.

6. Динаміка госпіталізацій перевищила норму «зеленої» зони у чотирьох областях – МОЗ

Фото: Pixabay

У чотирьох областях України, а саме в Львівській, Волинській, Одеській і Тернопільській, динаміка рівня госпіталізацій хворих на COVID-19 перевищує показник, встановлений для «зеленої» зони епідеміологічної небезпеки.

7. У Pfizer анонсували вакцину проти коронавірусу для дітей і немовлят

Pfizer (фото — відкриті джерела)

У компанії Pfizer, яка однією з найперших фармацевтичних гігантів розробила антикоронавірусну вакцину, анонсувала початок незабаром випробувань відповідного препарату, передбаченого для немовлят, а не дорослих.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?