Google навчив чат-бот Bard писати код 20 мовами програмування
Категорія
Технології
Дата публікації

Google навчив чат-бот Bard писати код 20 мовами програмування

Google навчив чат-бот Bard писати код 20 мовами програмування
Джерело:  online.ua

Компанія Google оновила Bard, свій чат-бот із штучним інтелектом. Тепер він може допомогти людям писати код для розробки програмного забезпечення.

Джерело: Google

Bard зможе писати код 20 мовами програмування

Bard зможе писати код на 20 мовах програмування, включаючи Java, C++, Python, Javascript та Typescript, а також може допомагати налагоджувати та пояснювати код користувачам.

У компанії заявили, що Bard також може оптимізувати код, щоб зробити його швидшим або ефективнішим за допомогою простих підказок, таких як «Чи можете ви зробити цей код швидшим?».

Він також може перекладати код з однієї мови на іншу.

Що відомо про Bard

Google описує Bard як експеримент, що дозволяє співпрацювати з штучним інтелектом, який покладається на попередні дані для створення, а не ідентифікації вмісту.

Наразі доступ до Bard має невелика група користувачів, які можуть спілкуватися з ботом і задавати запитання замість запуску традиційного інструменту пошуку Google.

У компанії зазначають, що Bard іноді може надавати неточну, оманливу або неправдиву інформацію, подаючи її впевнено.

Що стосується кодування, Bard може надати вам робочий код, який не дає очікуваного результату, або надати вам код, який не є оптимальним або неповним. Завжди ще раз перевіряйте відповіді Bard і ретельно тестуйте та переглядайте код на наявність помилок, вад і вразливостей, перш ніж покладатися на нього, - закликали в компанії.

Там зазначили, що Bard вже допомагає людям у повсякденних завданнях, починаючи від створення презентацій і написання планів уроків до винайдення нових рецептів або планування розпорядку тренувань.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?