Microsoft анонсував випуск GPT-4 вже наступного тижня
Категорія
Технології
Дата публікації

Microsoft анонсував випуск GPT-4 вже наступного тижня

Microsoft анонсував випуск GPT-4 вже наступного тижня
Джерело:  online.ua

У ході гібридного інформаційного заходу «ІІ у фокусі — цифровий старт», що проходив 9 березня, технічний директор Microsoft у Німеччині та голова Data & AI STU Андреас Браун згадав свої слова про те, що неминуче буде випущений GPT-4.

Джерело: Heise

Реліз версії GPT-4 буде вже наступного тижня

Технічний директор Microsoft Germany та керівник підрозділу Data & AI STU Андреас Браун анонсував появу GPT-4 вже на наступному тижні.

Ми плануємо представити GPT-4 наступного тижня, який матиме мультимодальні моделі, які мають абсолютно нові можливості, включаючи роботу з відео, — сказав Браун.

LLM-моделі, за словами технічного директора, перевертають ситуацію та змінюють правила гри. Тепер те, що раніше було доступне тільки для читання та розуміння людиною, можуть вчити та розуміти машини, яким тепер доступна природна мова.

Завдяки новим можливостям мультимодальних моделей тепер нейромережі здатні працювати з різними мовами і відповідати на запитання, задані іншою мовою.

Згідно з заявою технічного директора, це дозволить зробити моделі комплексними та значно розширить їхню функціональність.

Що зміниться у новій версії

Завдяки сучасним технологіям, нейромережі тепер можуть працювати з кількома мовами і відповісти на запитання, задане однією мовою, іншою мовою. За словами технічного директора Microsoft у Німеччині, Андреаса Брауна, мультимодальність дозволить компанії "зробити моделі комплексними".

Мультимодальний штучний інтелект може не лише перетворювати текст на зображення, але також на музику та відео, заявили фахівці. Це досягається за рахунок використання розширень для внутрішнього представлення тексту моделі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?