Google створив фонд підтримки стартапів в Україні
Категорія
Технології
Дата публікації

Google створив фонд підтримки стартапів в Україні

Google створив фонд підтримки стартапів в Україні
Джерело:  online.ua

Google створив спеціальний фонд підтримки стартапів в Україні Google for Startups Ukraine Support Fund розміром $5 млн доларів.

Джерело: блог компанії

Google профінансує українські стартапи

У компанії зазначили, що окрім підтримки біженців та боротьби з дезінформацією, вони інвестують в людей та бізнес України.

Сьогодні ми оголошуємо про створення фонду підтримки Google для стартапів в Україні в розмірі 5 мільйонів доларів протягом 2022 року. Вибрані українські стартапи будуть оголошуватися постійно, і вони також отримають до 100 000 доларів США, - повідомили в компанії.

У Google зазначили, що в Україні є сильна та активна спільнота стартапів.

З приблизно 2000 стартапів в Україні 126 залучили венчурне фінансування з початку 2021 року.

Вчора наш генеральний директор Сундар Пічаї зустрівся з низкою цих українських підприємців у нашому кампусі Google for Startups у Варшаві. Під час цих розмов ми почули практичні способи, як Google може допомогти спільноті стартапів, - зазначили в Google.

Фінансування – це лише один елемент підтримки, яка потрібна.

Ми запросили українські стартапи використовувати простір Google for Startups Campus Warsaw як тимчасовий офіс. Перші кілька стартапів — переважно керованими жінками, які втекли з країни — уже працюють у кампусі, і ми були свідками їхньої рішучості досягти успіху, - повідомили в компанії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?