Google звинуватив Apple в сприянні булінгу серед підлітків
Категорія
Технології
Дата публікації

Google звинуватив Apple в сприянні булінгу серед підлітків

Google звинуватив Apple в сприянні булінгу серед підлітків
Джерело:  online.ua

Кожного разу, коли ви входите в ланцюжок текстових повідомлень на iPhone, ці сині та зелені спливаючі бульбашки вказують, хто з відправників користується iPhone, а хто – Android. У Google стверджують, що відмінність призводить до тиску з боку однолітків і знущань підлітків, що в кінцевому підсумку дало Apple iMessage чітку перевагу.

Джерело:  TechXplore

Старший віце-президент з застосунків Google Хіроші Локхаймер. Він зазначив, що зусилля Apple закріпити користувачів на iMessage «є задокументованою стратегією».

Твіт Локхаймера був відповіддю на статтю Wall Street Journal про те, як підлітки користуються iPhone замість Android через зелену текстову бульбашку, яка сигналізує про те, що вони використовують пристрій Android.

Використання тиску з боку однолітків і знущань як способу продажу продукції є нечесним для компанії, яка називає гуманність і справедливість як основну частину свого маркетингу, — написав Локхаймер. – Нині існують стандарти, дотримуючись яких можна це виправити це виправити.

Офіційний обліковий запис Twitter для Android поділився твітом Локхаймера разом із власним повідомленням про те, що Apple не повинна отримувати вигоду від знущань.

Не вдалося негайно зв’язатися з Apple, щоб отримати коментарі на ці зауваження. Сторінка підтримки на веб-сайті Apple повідомляє, що зелені текстові бульбашки надходять від користувачів, які надсилають повідомлення служби коротких повідомлень (SMS). iMessage від Apple доступний лише для її продуктів, включаючи iPhone, iPad та iPod Touch.

У кількох історіях задокументовано, що протягом багатьох років користувачі iPhone віддавали перевагу синій текстовій бульбашці перед зеленою, що позбавляло деяких власників Android текстових ланцюжків.

Тим часом Google просуває свою власну платформу для текстових повідомлень Rich Communication System (RCS), щоб краще конкурувати з iMessage.

Смартфони від Apple та Google порівняли в міцності під час падіння

Одним з випробувань стало падіння з метрової висот на кут корпусу. В результаті падіння екраном вниз, захисні скла обох смартфонів дали тріщину.

Однією з причин того, що зовні Pixel 6 Pro таки постраждав трохи більше за свого конкурента називають закругленості скла. Але й у iPhone вистачало нерівностей та тріщин, тому цілковитим переможцем у цьому поєдинку нову модель від Apple назвати не можна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?