Гордон розкрив плани Путіна на Медведчука в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Гордон розкрив плани Путіна на Медведчука в Україні

Гордон розкрив плани Путіна на Медведчука в Україні
Джерело:  online.ua

Проросійський політик Віктор Медведчук не втік до Росії, попри численні кримінальні справи, тому що таку умову поставив йому його кум, президента РФ Володимир Путін. Про це заявив журналіст Дмитро Гордон, посилаючись на власні джерела серед російських опозиціонерів.

Джерело: “Україна 24”.

"Путін чітко дав зрозуміти Медведчуку, що якщо він втече перед судом, то Путін його поважати не буде і для нього політика закінчилася. Краще йди до в'язниці, але не біжи. Тому Медведчук залишився і не втік. Хоча здавалося куди вже простіше: швидко в Росію, поки суду немає. Але він цього не зробив, тому що розумів - якщо втече, то перестане бути Віктором Медведчуком", - зазначив він.

Гордон вважає Медведчука головним агентом впливу Росії в Україні і "чесним ворогом".

"Люди, які будучи ворогами маскуються під друзів - набагато гірше. Медведчук ніколи не маскувався і завжди висловлював свої російсько-мирські думки. Але я не є людиною, яка підбурює саджати", - зазначив журналіст.

Судовий процес над Медведчуком він назвав випробуванням для української судової системи.

"Він розумна людина, нікуди від цього не дінешся. І як би нам не хотілося, щоб він відповідав перед законом, якщо прокурори не доведуть провину Медведчука - справа розсиплеться. І це доведе імпотентність нашої держави", - зауважив Гордон.

Нова підозра Медведчуку

Нагадаємо, 8 жовтня за матеріалами СБУ народному депутату від “ОПЗЖ” Віктору Медведчуку оголосили про підозру у державній зраді та сприянні тероризму. Слідчі вважають, що політик зірвав постачання вугілля в Україну з Південно-Африканської Республіки та організував схему контрабанди вугілля з ОРДЛО. Прокуратура просила обрати депутату запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або заставу в 1 млрд грн, однак Печерський райсуд 12 жовтня знову відправив Медведчука під домашній арешт.

Читайте також:

  • В Офісі генпрокурора оголосили про нову підозру Медведчуку.

  • Медведчуку вручили клопотання про арешт або заставу в 1 млрд грн.

  • Медведчука знову відправили під домашній арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?