Готуємося знову активно звільняти наші землі — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Готуємося знову активно звільняти наші землі — Зеленський

Готуємося знову активно звільняти наші землі — Зеленський
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що 28 лютого провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача у розширеному форматі. Він також наголосив, що ЗСУ готуються знову активно діяти для звільнення нашої землі.

Джерело: Фейсбук-сторінка Володимира Зеленського

Зеленський розповів, що відбувається на фронті

За словами президента, під час нового засідання Ставки у розширеному форматі доповідали українські розвідники, Міноборони, головком, командувачі напрямків. Зазначається, що команда президента детально ознайомилася із ситуацією на кожному з фронтових напрямків.

Найтяжче, як і раніше, – Бахмут і бої, що мають значення для захисту міста. Я наведу лише один приклад. Зараз Ставку ми проводимо доволі часто, мінімум двічі на тиждень, минуле засідання було у четвер. Сьогодні генерал Сирський доповів, що від минулої Ставки лише на його напрямку – близько 800 вбитих ворогів, - розповідає український лідер.

Володимир Зеленський звертає увагу на те, що диктатор Путін взагалі не рахує людей, відправляючи їх на постійні штурми наших позицій.

Український лідер також підтвердив, що інтенсивність боїв на Донбасі невпинно зростає.

Як зазначає президент, наразі є "божевільним" тиск російських загарбників саме на Бахмутському напрямку.

Окрім того, повідомляється, що під час засідання Ставки встигли розглянути й інші напрямки на Донбасі, зони відповідальності угруповань "Таврія" і "Одеса".

Глава держави уточнив, що генерал Москальов доповів щодо ситуації навколо Херсона і в області, а генерал Наєв описав ситуацію на півночі і по периметру кордону.

Зеленський натякнув на майбутній контрнаступ ЗСУ

За словами українського лідера, його команда також детально розглянула логістику для передової, покриття дефіцитів.

Готуємо повернення наших воїнів до активних дій заради звільнення нашої землі. Пам’ятаємо цю нашу цілком справедливу мету, і щодня наближаємось до її реалізації: Україна буде вільною, вся Україна, - наголосив президент.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?