Як українці ставляться до відновлення перемовин з РФ і коли чекають закінчення війни — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як українці ставляться до відновлення перемовин з РФ і коли чекають закінчення війни — відео

Як українці ставляться до відновлення перемовин з РФ і коли чекають закінчення війни — відео
Джерело:  online.ua

Журналістка online.ua Вікторія Бєлік поцікавилася в українців, які санкції вони хотіли б ввести проти Росії, як ставляться до ударів по території країни-терористки та чи бачать сенс у мирних переговорах з Москвою.

Джерело: ютуб канал  online.ua

Які санкції українці хотіли б ввести проти Росії

На переконання української молоді, найпотужнішим санкційним ударом по Росії стала б тотальна заборона експорту та імпорту.

Старше покоління схиляється до думки, що росіян потрібно позбавити доступу до інтернету та телебачення, звідки вони дізнаються винятково фейкові новини.

Чи підтримують громадяни України удари по РФ

Також більшість українців не приховують, що позитивно ставляться до ударів по території країни-агресорки.

А чому я повинен бути проти? Я за те, щоб Байден нам дав один стратегічний бомбардувальник з ракетою з ядерною боєголовкою — і ми будемо його запускати кожного ранку та кожного вечора, щоб по всій території Російської Федерації лунала тривога, - озвучив свою пропозицію один із мешканців Києва.

Ще одна киянка зізналася, що найбільше мріє побачити страждання російського диктатора Володимира Путіна та усіх його поплічників.

Однак є українці, які не підтримують ідею ударів по території РФ.

Це було б непогано, але ж ми йдемо до європейської демократичної спільноти, тому це буде не зовсім правильно. Для людей це буде погано, - ділиться своїм баченням один з опитаних.

Як українці ставляться до можливого відновлення перемовин з Росією

На переконання більшості опитаних, переговори з країною-агресоркою не мають жодного сенсу, тому вони підтримують позицію президента Володимира Зеленського, який відмовляється від перемовин з Путіним.

Не буде переговорів. Це як з собакою скаженою — з нею неможливо домовитися. В цьому немає сенсу, ми й так покусані, — зазначають кияни.

На думку молодого покоління, російсько-українську війну буде вкрай важко закінчити, поки Путін залишається президентом РФ.

Окрім того, більшість українців переконані в тому, що росіяни ніколи не усвідомлять свою провину, тому від не потрібно чекати розкаяння.

Коли може закінчитися війна

За словами опитаних, війна закінчиться винятково перемогою України та деокупацією усіх захоплених Росією територій — іншого варіанту просто не існує.

Все закінчиться, коли ми вийдемо на кордони 1991, - переконанні українці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?