ГУР відреагувало на затримання "українських шпигунів" у Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

ГУР відреагувало на затримання "українських шпигунів" у Криму

ГУР відреагувало на затримання "українських шпигунів" у Криму
Джерело:  online.ua

У Головному управлінні розвідки назвали заяви РФ про нібито арешт в окупованому Криму агентів спецслужб України черговою дезінформацією ворога.

Джерело: ГУР

Реакція ГУР на затримання у Криму нібито агентів спецлужб України

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов сказав, що свіжі кремлівські фейки свідчать про очевидний факт — російський режим боїться України, спецслужб, зокрема ГУР.

І правильно робить, тому що розплата за всі воєнні злочини обов’язково буде. Найбезпечніший шлях для них — добровільно здатись у руки українському правосуддю, - сказав Юсов.

ФСБ збрехали про викриття українськиї агентів у Криму

Нагадаємо, що 3 травня ФСБ РФ заявила, що нібито затримала у тимчасово окупованому Криму «членів української агентурної групи», до якої входять громадяни Росії та України.

Там також назвали їхні імена — Віктор Підвальний, Олександр Литвиненко, Сергій Кривошеїн, Костянтин Євмененко, Ігор Зорін та Сергій Войнаровський.

Російська спецслужба заявила, що вони нібито планували ліквідувати ставленика російських окупантів у Криму Сергія Аксьонова, "спікера" кримського парламенту Володимира Константинова, "мера Ялти" Яніну Павленко, а також знищити транспортну інфраструктуру Криму.

Організатором терактів, за словами ФСБ, був заступник начальника Офісу президента України Роман Машовець.

У ФСБ також заявили, що нібито знайшли у затриманих 5 готових до застосування бомб, електродетонатори, радіокеровані механізми, трекери для стеження.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?