Гурт Go_A обіцяє колаборацію з переможцем Євробачення-2021 Måneskin
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Go_A обіцяє колаборацію з переможцем Євробачення-2021 Måneskin

Гурт Go_A обіцяє колаборацію з переможцем Євробачення-2021 Måneskin
Джерело:  online.ua

Уже ні для кого не секрет, що творчість українського гурту Go_A припала до душі не лише європейській публіці, а й конкурентам на Євробаченні-2021. Українські музиканти здивували усіх новиною, що запланували колаборації з учасниками пісенного конкурсу. Один з них – переможець з Італії Måneskin.

Джерело: "Сніданок з 1+1"

Go_A обіцяє багато цікавих колоборацій

Євробачення-2021 подарувало талановитим музиканатм із гурту Go_A унікальну можливість - про них та їхню творчіть дізнався весь світ. Зараз артистів слухають навіть в тих країнах, які не беруть участі в міжнародному пісенному конкурсі.

Окрім того, нещодавно стало відомо, що українським виконавцям навіть вдалося підкорити серця своїх конкурентів - останні навіть пропонують нашим артистам колаборації.

"Нас полюбила публіка, нас полюбили гурти, які брали участь в Євробаченні. У нас з ними дуже теплі дружні стосунки склалися. Ми домовилися про купу цікавих колаборацій. Ми кайфуємо від того, що з нами відбувається", - поділилася своїми враженнями Катерина Павленко.

За словами солістки Go_A, український гурт вже встиг домовитися про співпрацю з представником Швейцарії Gjon's Tears, якого вона називала своїм фаворитом Євробачення-2021, учасницею з Австралії Montaigne, яка напередодні гранд-фіналу проникливо переспівала SHUM.

Окрім того, український колектив Go_A має намір організувати спільний концерт з представниками Фінляндії – гуртом Blind Channel, коли рокери завітають до нашої країни.

Також Катерина Павленко зізналася, що гурт планує колаборація Go_A з італійцями Måneskin! Переможці Євробачення-2021 не приховують, що вважають саме українців своїми фаворитами та спробували заспівати SHUM.

Що цікаво, навіть після завершення музичного конкурсу лідер Måneskin продовжує захоплюватися Go_A. В Італії він слухає інші треки колективу, зокрема й "Веснянку".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?