Навколо переможців Євробачення-2021 Måneskin спалахнув перший скандал
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Навколо переможців Євробачення-2021 Måneskin спалахнув перший скандал

Навколо переможців Євробачення-2021 Måneskin спалахнув перший скандал
Джерело:  online.ua

Лідер відомого італійського гурту Måneskin Даміано Давид разом із своїими колегами вже повернувся на батьківщину з кубком Євробачення-2021. Згідно з останніми даними, 24 травня він планує пройти тест на вживання наркотиків через вірусний відеоролик, де він підозріло себе поводив у залі пісенного конкурсу.

Джерело: "Радіо Свобода"

За словами Даміано Давида, він хоче здати "драг-тест", щоб повернути довіру фанатів.

"Ми хочемо розвіяти чутки", – додав епатажний музикант.

Чому спалахнув скандал навколо Måneskin

Все почалося після того, як під час оголошення балів конкурсантів у фіналі Євробачення-2021 відеокамери "зловили" момент, коли Даміано Давид нахиляється над столомта наче вдихає у себе кокаїн. Користувачі мережі зразу жпочали бити на сполох, адже були переконані, що артист справді дозволив собі такі речі під час конкурсу.

Однак Даміано Давид всі звинувачення відкидає та заявляє, що готовий здати тест на вживання наркотичних речовин. Музикант стверджує, що його колега Томас розбив келих і тому він нахилився, щоб роздивитись, де він впав.

Трохи пізніше гурт Måneskin оприлюднив допис у своїх соціальних мережах, де ще раз підтвердиі, що їхній лідер не вживав наркотики на заході.

"Ми справді вражені тим, що деякі люди говорять про те, що Даміано вживає наркотики. Måneskin справді проти наркотиків і ніколи не вживали кокаїн. Ми готові пройти тестування, бо нам нема чого приховувати. Måneskin тут, щоб грати свою музику. Ми дуже раді нашій перемозі на Євробаченні. Дякуємо усім за підтримку. Рон-н-рол ніколи не помре. Любимо вас!", – написали переможці.

Як відреагувала Європейська мовна спілка

За словами представників пісенного конкурсу, заява італійських музикантів про розбите скло - справді правдива. Однак ситуацію продовжують вивчати.

"Гурт, їхнє керівництво і глава делегації повідомили нам, що у грін-румі не було наркотиків, і пояснили, що на їхньому столі було розбите скло. EBU може підтвердити, що розбите скло було знайдено після перевірки на місці. Ми все ще уважно вивчаємо відзнятий матеріал і своєчасно надамо додаткову інформацію", – заявила Європейська мовна спілка.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?