Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту

Гурт Måneskin приїде в Україну — відома дата концерту
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий італійський гурт Måneskin, який виборов перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2021, неочікувано для всіх анонсував концерт в Україні. Представники колективу повідомляють, що він відбудеться 7 березня 2022 року.

Джерело: Фейсбук-сторінка Måneskin

Гурт Måneskin виступить з концертом в Україні

Переможці Євробачення Måneskin оголосили про тур на 2022 рік, який отримав назву Loud Kids. Уже 7 березня концертом артистів зможуть насолодитися українські шанувальники гурту. За попередніми даними, італійці виступлять в Києві, в StereoPlaza.

Варто звернути увагу на те, що продаж квитків на концерт італійського колективу стартує вже за декілька днів, 30 вересня, на сайті Concert.ua онлайн о 12:00.

Не можна не звернути увагу на те, що на афіші музиканти неправильно написали назву міста Києва англійською. Замість Kyiv у Måneskin написано Kiev. Українських користувачів ця помилка неабияк обурила: "Хотів піти, але не знаю, де таке місто в Україні. Хоч би "загуглили" правильне написання".

Що відомо про гурт Måneskin

Італійські музиканти почали виступати ще 6 років тому, однак на вулицях Риму. Згодом їм вдалося вибороти друге місце на італійському шоу X Factor.

Окрім того, гурт Måneskin переміг на відомому музичному фестивалі Sanremo-2021, після якого артисти вирішили підкорити сцену "Євробачення-2021".

"Вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анжеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торки підкорили сцену міжнародного музичного конкурсу піснею Zitti e buoni. Понад 43 мільйони людей слухають Måneskin на Spotify. 15 липня 2021 гурт випустив кліп на пісню I wanna be your slave, що набрав понад 6,7 переглядів всього за добу", - йдеться в повідомленні.

Не можна також не згадати про те, що гурт Måneskin є рекордсменом у музичній індустрії - музикантам вдалося вибороти 1 місце в чарті Top 50 Global Spotify з піснею Beggin.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?