Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з лідером гурту Måneskin
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з лідером гурту Måneskin

Солістка Go_A прокоментувала чутки про роман з лідером гурту Måneskin
Джерело:  online.ua

Солістка відомого гурту Go_A, який цьогоріч представляв Україну на Євробаченні-2021, Катерина Павленко вперше відреагувала на чутки про стосунки з італійцем Даміано Давидом. За словами дівчини, їхній зв'язок схожий на той, що є між братом і сестрою.

Джерело: тікток sacrilegum

Солістка Go_A відреагувала на чутки про роман з італійцем Даміано Давидом

Фанати пісенного конкурсу Євробачення-2021 продовжують активно обговорювати його учасників, а також чутки, які ширяться про них в соціальних мережах.

Так, нещодавно стало відомо, що солістці українського гурту Go_A приписують роман з італійським виконавцем, переможцем конкурсу Даміано Давидом.

Катерина Павленко нарешті вирішила відповісти на запитання шанувальників щодо ймовірного роману з солістом колективу Måneskin. Вона зробила це в прямому ефірі в Інстаграмі.

За словами співачка, жодних романтичних стосунків між нею та Даміано немає та ніколи не було.

"Мені здається, що ми більше схожі на брата і сестру. А загалом, то він дуже класний і харизматичний хлопець", - стверджує Катерина Павленко.

Окрім того, дівчина відповіла на запитання щодо творчої співпраці з Måneskin. Співачка звернула увагу на те, що вони вже готові до колаборації, проте є багато юридичних моментів, які необхідно владнати: співпраця лейблів, до яких входять гурти, життя в різних країнах тощо.

Згідно з даними італійських видань, соліст Måneskin Даміано Давида вже понад 4 роки зустрічається з моделлю Джорджією Солері. Закохані не публікують в мережі спільні світлини та не розповідають про особисте життя.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?