Харлан розкрила одну з головних причин поразки на Олімпіаді в Токіо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Харлан розкрила одну з головних причин поразки на Олімпіаді в Токіо

Харлан розкрила одну з головних причин поразки на Олімпіаді в Токіо
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома українська шаблістка Ольга Харлан вирішила відверто розповісти своїм шанувальникам про співпрацю зі спортивним психологом. Вона звернула увагу на те, що саме неправильне налаштування перед стартом могло безпосердньо вплинути на її поразку в Токіо.

Джерело: Ютуб-канал DOROTYE

Харлан пояснила, чому зазнала поразки на Олімпіаді в Токіо

Як стверджує українська спортсменка, із спеціалістом вона співпрацює вже понад 10 років. Переважна частина їхньої роботи націлена на координацію та зосередженість.

У мене є спортивний психолог. Він працює з Ломаченком, з Усиком. Я із 2008 року з ним працюю. Він як mental coach – ми працюємо з ним на координацію, зосередженість,– зізнається Харлан.

Окрім того, спортсменка нарешті відповіла, що не так було в психологічній підготовці до Олімпіади у Токіо.

Він більше сконцентрований на роботі на вправах. Можливо, в цьому і був його промах у підготовці до цієї Олімпіади. Ми не мали особистих розмов. Я впевнена, що це він розуміє, ми про це говорили", – підкреслила шаблістка.

Що відомо про виступ Ольги Харлан у Токіо

Під час першого поєдинку на Олімпійських іграх-2020 в Токіо українська шаблістка Ольга Харлан зазнала поразки та припинила боротьбу за медалі. Українка програла суперниці з Китаю Ян Хен Ю з рахунком 12:15.

Після цього Ольга Харлан відверто зізналася, що втомилася і відчула себе слабкою. За словами шаблістки, вона вважає Олімпійські ігри-2020 "екзаменом, який провалила". Після Токіо Ольга офіційно повідомила, що бере паузу, аби трохи пожити без спорту.

Зараз я дуже хочу відпочити... морально. Хочу пожити без шаблі. Хочу прокидатися і не думати скільки днів залишилося до Олімпіади. Втомилася..., — заявила після своєї поразки Харлан.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?