Гайді Клум до Хелловіна зняла свій фільм жахів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Гайді Клум до Хелловіна зняла свій фільм жахів

Гайді Клум до Хелловіна зняла свій фільм жахів
Джерело:  online.ua

Гайді Клум нерідко називають королевою Хелловіна. Вже традиційно, вона підходить дуже креативно до підготовки свята і роздумує над незмінно шокуючими перевтіленнями.

Джерело: Instagram  Гайді Клум

До пандемії супермодель щороку влаштовувала вечірки і поставала перед своїми гостями у найжахливіших образах. Наприклад, у 2018-му вона вбралася в кровожерного прибульця-зомбі, жертвою якої став її чоловік Том Каулітц в образі астронавта. До цього подружжя також з'являлося у парних образах Шрека та Фіони.

Зважаючи на те, що коранавірусна пандемія все ще бушує, цього року (як і минулого) із очевидних причин вечірку довелося скасувати, проте навіть це не зупинило Гайді. Зірка зняла свій короткометражний фільм жахів, який вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У фільмі є посилання на картини «Екзорцист», «Сяйво», «Жива мертвечина» та «Психо», що стали класикою свого жанру.

Фільм жахів за участю сім'ї Клум є продовженням минулорічної прем’єри її авторства.

Починається він з кадру цвинтаря, де є надгробки Гайді та її чоловіка Тома Ковітца. Тоді Клум дістає запальничку і виявляє, що її закопали живцем. При цьому четверо дітей моделі вдома дивляться фільм, згадуючи, як їхня мама любить Хелловін. У цей час, у двері постукали, увійшла мати-зомбі. Спочатку діти раділи поверненню, але потім почали помічати щось дивне: Гайді втратила вухо, намагаючись вдягти сережки, а потім на її спині з’явився величезний синець, вона здерла трохи шкіри на обличчі. І нарешті повністю перетворилася на кровожерного зомбі.

Всесвітня популярність прийшла до Гайді Клум у 1998 році, Клум стала однією з провідних моделей компанії «Victoria's Secret», одним із «ангелів». Також вийшли популярні журнали «Vogue» і «ELLE» з фотографією Гайді на обкладинці.

Читайте також:

  • Netflix офіційно локалізували на території України.

  • Netflix випустив трейлер нового сезону серіалу "Дивні дива".

  • Netflix зняв серіал про жахливі вбивства під Копенгагеном — трейлер вразив мережу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?