Хейні спробував принизити Ломаченка під час дуелі поглядів — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Хейні спробував принизити Ломаченка під час дуелі поглядів — відео

Хейні спробував принизити Ломаченка під час дуелі поглядів — відео
Джерело:  online.ua

Після того, як було офіційно оголошено про бій між американським абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі Девіном Хейні (29-0, 15 KO) та екс-чемпіоном світу у трьох вагових категоріях українцем Василем Ломаченком (17-2, 11 KO), вони провели дуель поглядів та прес-конференцію. Однак перед початком заходу Хейні відмовився потиснути руку Ломаченку.

Джерело: FightHype

Хейні спробував принизити Ломаченка під час дуелі поглядів

Цікаво, що Хейні привітався із промоутером Бобом Арумом, але повністю проігнорував Василя. На арені MGM Grand у Лас-Вегасі (штат Невада, США), 20 травня, відбудеться чемпіонський поєдинок між Ломаченком і Хейні, організований промоутерською компанією Top Rank, яку очолює Арум.
Після прес-конференції боксери провели традиційну дуель поглядів, але не обмінювалися доброзичливими жестами.

 Що відомо про бій Ломаченка та Хейні

Василь Ломаченко розповів про свою підготовку під час війни в Україні. За словами українського боксера, він не може до кінця сфокусуватися на підготовці до бою, знаючи, що його рідні в небезпеці.
Ти не здатний думати про своє майбутнє в той час, коли в твій дім прийшла війна. Ти просто думаєш про життя, свою сім'ю і про людей, що тебе оточують. Ти просто думаєш, як зможеш вижити наступного дня. Ти не можеш думати про свою роботу, про спорт чи щось інше. Ти просто думаєш про захист, - сказав Ломаченко на прес-конференції, присвяченій бою з Хейні.

Абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Хейні та Василь Ломаченко провели першу прес-конференцію щодо бою та першу битву поглядів.
Зазначимо, що це була не офіційна дуель, оскільки вона відбудеться безпосередньо перед поєдинком. Тому американець провів її у темних окулярах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?