Хейтери Ілона Маска створили криптовалюту для його вигнання на Плутон
Категорія
Економіка
Дата публікації

Хейтери Ілона Маска створили криптовалюту для його вигнання на Плутон

Хейтери Ілона Маска створили криптовалюту для його вигнання на Плутон
Джерело:  online.ua

Команда анонімних хейтерів бізнесмена Ілона Маска започаткувала новий проєкт — криптовалюту $STOPELON, завдяки якій сподіваються усунути його з компанії Tesla та буквально відправити на Плутон.

Джерело: сайт$STOPELON

За оприлюдненими подробицями, причини нелюбові до засновника SpaceX криються у його зловживаннях на ринку криптовалют. Бізнесмену дорікають тим, що той свідомо використовує свою медійність для підйому чи обвалу рейтингу криптовалют, зокрема біткоїна.

На офіційному сайті проєкту, сповненому нецензурних фраз, викладено покроковий план заколоту проти Маска. Фінальний його етап — отримання контролю над найбільшим пакетом акцій Tesla та відправка засновника на найвіддаленіший з великих об’єктів Сонячної системи.

Активісти передбачувано не зможуть організувати заслання бізнесмена на Плутон, однак взмозі наробити йому проблем. Проєкт $STOPELON вже розрекламували на відомому порталі з багатомільйонним відвідуванням Reddit, багато користувачів якого підтримали ініціативу.

Це не перший гучний інцидент, пов’язаний одночасно з Reddit та фінансовими міжнародними потоками. Через цю платформу кілька місяців тому згуртувалася команда людей, що почали масово купувати акції компанії GameSpot - виключно заради шуму на фондовому ринку.

Падіння криптовалюти

Зниження рейтингу біткоїна почалося майже тиждень тому з оголошення бізнесмена Ілона Маска про те, що підшефна йому компанія Tesla вирішила відмовитися від придбання автомобілів за цю криптовалюту.

“Ми стурбовані щодо стрімкого підвищення масштабів видобутку викопного палива для подальшого майнінгу та транзакцій біткоїна, особливо вугілля, яке має найгірший ефект”, — говориться у заяві компанії.

Вже у ніч на 19 травня вплинув на міжнародний крипторинок Китай — забороною на обслуговування транзакції з криптовалютою для фінансових установ чи платіжних компаній.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?