Хоакін Фенікс прокоментував можливість появи “Джокера-2”
Категорія
Культура
Дата публікації

Хоакін Фенікс прокоментував можливість появи “Джокера-2”

Хоакін Фенікс прокоментував можливість появи “Джокера-2”
Джерело:  online.ua

Американський актор Хоакін Фенікс, який зіграв головну роль в фільмі “Джокер”, прокоментував чутки про можливий сиквел.

Джерело: The Playlist.

Знаменитість не знає, чи знаходиться “Джокер 2” у розробці у Warner Bros, однак не виключає такого розвитку подій.

У розмові з журналістами Фенікс сказав, що цей персонаж дуже цікавий, проте він не впевнений, чи матиме історія продовження. Хоакін не приховує свого інтересу до того, аби повторити роль, якщо сиквел усе ж вирішать знімати.

“Я навіть не знаю. Ще коли під час зйомок ми почали… Розумієте, це дуже цікавий персонаж. Є стільки всього, що ми могли б з ним зробити, як розкрити його. Проте чи візьмемося ми за це насправді? Я не знаю”, — зазначив актор.

Що відомо про “Джокер-2”

Інформація про можливий сиквел “Джокера” все ще залишається не підтвердженою. Можливо, проєкт знаходиться на дуже ранній стадії, або ж Хоакін Фенікс, якщо і знає щось про це, то не може розголошувати. Тож шанувальникам стрічки доведеться чекати розвитку ситуації.

Зазначимо, що ще в кінці 2019 року джерела THR стверджували, що в WB почали працювати над продовженням, однак пізніше режисер Тодд Філліпс заявив, що не підписував жодних контрактів.

Фенікс, в свою чергу, не раз згадував, що відкритий до потенційної ідеї «Джокера-2». Актор говорив, що після закінчення зйомок «не міг перестати думати» про цю роль, і розмовляв з постановником, обговорюючи не тільки спільні проекти як такі, а й можливе повернення до образу Артура Флека.

Після прем’єри “Джокера” Фенікс розповів кінокритику Пітеру Треворсу, що з його екранним героєм, Артуром Флеком, “потрібно робити більше”, оскільки можливості, куди він може піти з персонажем — “безмежні”.

В 2021 році згадка про те, що Філліпс нібито підписав контракт на сценарій до сиквелу, з'явилося в матеріалі The Hollywood Reporter. Однак ніяких підтверджень цьому з тих пір так і не було.

Нагадаємо, що кінострічка вийшла у прокат у 2019 році, та стала першим фільмом із рейтингом R, який зібрав більше мільярда доларів.

Читайте також:

  • HBO показав перший трейлер серіалу "Дім Дракона" за оповіданнями Джорджа Мартіна.

  • Джордж Клуні заборонив дружині дивитися фільм «Бетмен і Робін».

  • В Україні вирішили, який фільм номінувати на "Оскар".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?