Хочуть вбити Зеленського: експерт пояснив появу ППО на дахах Москви
Категорія
Політика
Дата публікації

Хочуть вбити Зеленського: експерт пояснив появу ППО на дахах Москви

Хочуть вбити Зеленського: експерт пояснив появу ППО на дахах Москви
Джерело:  online.ua

Чимало політологів та аналітиків продовжують шукати пояснення тому, що російська влада розмістила на дахах адмінбудівель у Москві ППО. На переконання представників ISW, у такий спосіб команда російського диктатора Володимира Путіна намагається посилити українофобські настрої серед громадян РФ та підготувати їх до затяжної війни. Однак, як ввжає російський правозахисник та опозиційний політик Марк Фейгін, насправді Кремль може готувати удар по Банковій.

Джерело: "24 Канал"

Росія може незабаром завдати удару по Банковій та спробувати вбити Зеленського

На думку Марка Фейгіна, якби російська влада мав на меті винятково пропагандистську направленість, то знайшла би інші м'якіші способи, оскільки громадяни РФ й так "покірно йдуть на фронт".

Я думаю, вони готують удари по "центрах прийняття рішень" в Україні. Вони хочуть ударити по Банковій, вбити Зеленського, але розуміють, що це не лишиться безкарним, – виступив з попередженням правозахисник.

За словами Фейгіна, Путін прекрасно знає, що за відповідні дії може "добряче прилетіти назад".

Не можна також не згадати про те, що російський диктатор навіть біля своєї резиденції в Ново-Огарьово наказав встановити системи ППО.

Окрім того, все, що стосується ударів по українській "інфраструктурі прийняття рішень" буде гарно продаватися в Росії.

Саме тому влада РФ наказала наперед щільно розмістити засоби протиповітряної оборони. Крім того, росіяни, ймовірно, бояться українських дронів.

Вони реально готуються, це не удавана акція. Вони звісно параноїки й бояться всього, але ж вони збираються інтенсифікувати кампанію, тому поява таких засобів є свідченням того, що вони справді збираються воювати вже саме з "центрами прийняття рішень, – вважає Марк Фейгін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?