"Холостячка" Ксенія Мішина поділилася своїми планами після розриву з Еллертом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостячка" Ксенія Мішина поділилася своїми планами після розриву з Еллертом

"Холостячка" Ксенія Мішина поділилася своїми планами після розриву з Еллертом
Джерело:  online.ua

Відома українська акторка Ксенія Мішина не втрачає надію на те, що у майбутньому їй вдасться збудувати міцну родину та ідеалну стосунки з чоловіком.

Джерело: Інстаграм-сторінка Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина зізналася, про що мріє після розриву з Еллертом

За словами головної героїні "Холостячки", понад 3 місяці тому вона остаточно розірвала стосунки з переможцем проєкту Олександром Еллертом. Акторка не втрачає надію, що знайде свого ідеального партнера.

В мережі вона поділилася своїми поглядами на компроміси та їхню роль у стосунках. На їїдумку, компроміс – це не маніпуляції та відсутність вибору.

Для мене ж компроміс – це коли ти з кохання, бачачи, що для партнера щось дуже важливо, з чистим серцем погоджуєшся на його варіант. У компромісі немає тих, хто програв, є рішення, яке в результаті призводить до щасливого результату для двох, – наголосила акторка.

Як стверджує зірка, вона хое побудувати такі стосунки, в яких взагалі не буде компромісів.

Я ж зі свого боку всім серцем знаю, що в моєму житті буде глава, в якій компроміси просто не будуть потрібні. Глава, в якій дві самодостатні та усвідомлені людини спілкуватимуться на рівні цінностей та поваги, завжди впевнені один в одному та налаштовані на станцію – взаємне щастя!, – додала Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина (фото - instagram.com/misha.k.ua)

Ба більше, зірка почала критикувати жінок, які згодні терпіти будь-які ситуації, лиш би від них не пішов чоловік. Вона стверджує, що ніколи б не хотіла повторити цей сценарій.

У нас жінки так бояться бути одні, що готові терпіти. Терпіти неповажне ставлення, фінансову залежність, відсутність емоційної близькості та поваги з боку партнера. Такі не тільки терплять, а й упевнені, що повинні бути хорошими, поступливими, зручними, - додала Ксенія Мішина.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?