"Холостяк" Михайло Заливако відповів, чи залишився разом з переможницею проєкту
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Холостяк" Михайло Заливако відповів, чи залишився разом з переможницею проєкту

"Холостяк" Михайло Заливако відповів, чи залишився разом з переможницею проєкту
Джерело:  online.ua

Головний герой 11 сезону шоу "Холостяк" Михайло Заливако вирішив поспілкуватися зі своїми фанатами та нарешті розповісти, як склалося його особисте життя. За словами бізнесмена, він знайшов своє кохання і не шкодує про фінальний вибір на проєкті.

Джерело: Інстаграм Михайла Заливаки

Нещодавно український "Холостяк" оприлюднив новий допис, показавши, як грає в шахи. У підписі він пообіцяв відповісти на кілька цікавих запитань підписників.

Шанувальниці написали багато коментарів, серед яких герой проєкту обрав найцікавіші. Варто звернути увагу на те, що більшість з них стосувалися його життя після шоу.

За словами Михайла Заливаки, він не шкодує про вибір на проєкті, адже знайшов справжнє кохання. Зараз він любить і дуже щасливий. Шанувальники дійшли висновку, що хлопець залишився разом з переможницею "Холостяка".

Користувачі мережі зразу ж почали бажати йому щастя з Анною Богдан, яку вважають обраницею бізнесмена. Чутки про її перемогу почали ширитися після того, як дівчину помітили на гучному святкуванні з нагоди виходу в ефір 11 сезону шоу "Холостяк". На заході були присутні члени знімальної групи, Михайло Заливако, Максим Михайлюк.

"Коли знімальна група з Мішею відзначала старт проєкту на ТБ, там був і Макс, який викладав відео у сторіс з цього веселого торжества. І "випадково" в кадр потрапила Аня. Тоді і пішли чутки і здогадки, хоча всі ми розуміємо, що вона там точно невипадково була, і саме вона переможниця", – зазначила одна з користувачок мережу.

"Холостяк" також зізнався, що він добре ставиться до всіх дівчат з проєкту, і до Юлі "Зайки" зокрема. Як відомо, дівчина покинула шоу в 9 випуску та заявила, що "Холостяк" так і не дізнається про її почуття. Їхнє прощання було важким для чоловіка, однак він ні про що не шкодує.

"Цікавіше спостерігати за дівчатками. Я ж багато не бачив. Зараз багато в чому переконуюся і можу сказати, що я все вгадав", – зазначив Михайло Заливако.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?