Hulu представила трейлер серіалу про мільярдерку-шахрайку Елізабет Голмс
Категорія
Культура
Дата публікації

Hulu представила трейлер серіалу про мільярдерку-шахрайку Елізабет Голмс

Hulu представила трейлер серіалу про мільярдерку-шахрайку Елізабет Голмс
Джерело:  online.ua

Стримінгова платформа Hulu представила трейлер серіалу про Елізабет Голмс – американську мільярдерку, яка створила інноваційний стартап, який виявився заснованим на брехні.

Джерело: The Wrap

Серіал The Dropout з Амандою Сейфрід

Сьогодні Hulu оприлюднила офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу The Dropout, прем’єра якого запланована на 3 березня, тоді вийде одразу три епізоди серіалу, а потім щотижня будуть транслюватися нові серії.

Шоу, створене виконавчим продюсером і шоураннером Елізабет Мерівезер («Нова дівчина»), розповідає історію Голмс, «неймовірну історію про амбіції та популярність, які пішли не тим шляхом». Офіційний синопсис запитує: «Як наймолодша у світі жінка-мільярдер, яка сама заробила свій капітал, втратила все це в одну мить?»

Серіал Hulu, заснований на однойменному подкасті Ребекки Джарвіс і ABC Audio, розповідає про злет і падіння Елізабет Голмс (Аманда Сейфрід) і її компанії Theranos, яка помилково стверджувала, що розробила новаторську технологію аналізу крові.

У The Dropout також грають Навін Ендрюс, Уткарш Амбудкар, Кейт Бертон, Мішель Гілл, ЛізаГей Гамільтон, Вільям Х. Мейсі, Елізабет Марвел, Лорі Меткалф, Ділан Міннетт, Алан Рак, Сем Вотерстон та Мікаела Воткінс та інші.

Хто така Елізабет Голмс

Голмс, якій зараз 37 років, відкрила компанію Theranos у 2003 році у віці 19 років і незабаром після цього залишила Стенфордський університет, щоб працювати над стартапом повний робочий день.

Голмс почала казати пресі, що Theranos винайшов технологію, яка могла б точно і надійно перевіряти цілу низку хвороб, використовуючи лише кілька крапель крові, взятої з пальця.

На піку свого розвитку Theranos оцінювався в 9 мільярдів доларів, що зробило Голмс мільярдеркою.

Вона з’являлася на обкладинках журналів, часто носила фірмову чорну водолазку, що викликало порівняння з покійним генеральним директором Apple.

Розслідування Wall Street Journal у 2015 році виявило, що компанія виконала лише приблизно десяток із сотень тестів, які вона пропонувала, використовуючи свій запатентований пристрій для аналізу крові, і з сумнівною точністю. Натомість Theranos покладався на пристрої сторонніх виробників традиційних компаній, що проводять аналізи крові.

Зараз Елізабет Голмс перебуває на лаві підсудних, її визнали винною у змові з метою обману інвесторів, а також у трьох звинуваченнях в шахрайстві. Їй загрожує до 20 років ув'язнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?