Хвороба похитнула владу Путіна в РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Хвороба похитнула владу Путіна в РФ

Хвороба похитнула владу Путіна в РФ
Джерело:  online.ua

Представники американської розвідки повідомляють, що кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін пройшов курс лікування у зв'язку з прогресуючою формою раку.

Джерело: Newsweek

Важко хворий Путін втрачає владу в РФ

Зокрема, засекречений доклад розвідки США містить інформацію про проходження Путіним курсу лікування від прогресуючої форми раку.

У попередньому докладі розвідки зазначалось, що Путін смертельно хворий.

Високопосадовці, які представляють три різні розвідувальні служби, стурбовані тим, що Путін все більш параноїдально ставиться до своєї влади та статусу, що робить курс в Україні нестійким та непередбачуваним. Проте, за їхніми словами, така ситуація скорочує можливість ядерної війни.

Влада Путіна сильна, але не абсолютна. Жорстока боротьба всередині Кремля ніколи не була інтенсивнішою під час його правління, всі відчувають, що кінець близький, - повідомив журналістам один зі старших офіцерів розвідки США.

Водночас усі три джерела, а це також представник Управління директора Національної розвідки США та співробітник розвідуправління Пентагону – попереджають, що ізоляція Путіна ускладнює для американських спецслужб точну оцінку його здоров'я.

Як пише Newsweek, для Білого дому фахівці, включаючи психіатрів та експертів з дистанційної діагностики, вивчали безліч даних як розвідувальних, так і відеоматеріалів. На загальну думку, Путін хворий і, ймовірно, вмирає.

Ймовірно, ізоляція через коронавірусну пандемію сховала і погіршення його здоров'я, яке тільки зараз проявилося яскравіше. Проте, мабуть, після лікування російському правителю стало краще. Newsweek зазначає, що Путін став частіше з'являтися на публіці наприкінці травня. Втім, у новій доповіді розвідки оцінка стану здоров'я Путіна як "вмираючого" не змінилася.

Путін безперечно хворий... Чи скоро він помре – невідомо. Ми не можемо бути абсолютно впевненими. Ми не повинні спиратися лише на дані, які підтверджують бажаний результат. Він все ще небезпечний, і якщо він помре, буде хаос. Нам потрібно зосередитись на цьому, - повідомив журналістам один з представників розвідки.

Володимир Путін (фото - Flickr.com)

Крім того, зі звіту також випливає, що в березні на Путіна було скоєно замах. До цієї доповіді замах був лише слухом, тепер є підтвердження, що співробітники служби безпеки Кремля розкрили внутрішню змову, метою якої було вбивство Путіна.

ЦРУ та іноземні розвідувальні служби регулярно отримували інформацію про розбіжності у верхах міністерств національної безпеки, а також про бажання частини російських дипломатів стати перебіжчиками на Захід.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?