В Кремлі все ще вірять у перемогу армії РФ у війні проти України
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі все ще вірять у перемогу армії РФ у війні проти України

В Кремлі все ще вірять у перемогу армії РФ у війні проти України
Джерело:  online.ua

Попре майже суцільні провали військової компанії кремлівської окупаційної армії у війні проти України, речник Кремля Дмитро Пєсков через 100 днів війни зухвало сбрехав про певні успіхи армії РФ.

Джерело: "РІА Новини"

У Кремлі продовжують вірити у перемогу над Україною

Операція має своєю основною метою захист людей в "Донецькій народній республіці" і в "Луганській народній республіці". У плані забезпечення та захисту вживаються заходи, досягнуті певні результати, - цинічно заявив Пєсков.

За його словами, кремлівська окупаційна армія нібито "звільнила" від "пронацистськи налаштованих сил ЗС України і безпосередньо від націоналістичних елементів багато населених пунктів".

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Також, на думку Пєскова, російські військові, які знищують цілі села та міста, нібито "забезпечили можливість людям розпочати налагодження мирного життя".

Ця робота продовжуватиметься до того моменту, коли всі цілі "воєнної операції" будуть досягнуті в Україні, - заявив речник кремлівського диктатора.

При цьому Пєсков не зміг відповісти щодо термінів проведення так званих "референдумів" на окупованих РФ територіях України.

Помічник генерального секретаря ООН, координатор Організації з кризової ситуації в Україні Амін Авад заявив, що у вторгненні Росії в Україну "немає і не буде переможців".

Помічник генсека ООН наголосив, що війна Росії проти України є порушенням її територіальної цілісності й Статуту Організації, а також "завдала неприйнятної шкоди людям і вплинула майже на всі сфери цивільного життя".

У цієї війни немає і не буде переможців. Радше ми стали свідками 100 днів того, що втрачене - життів, осель, робочих місць і майбутнього. Ми стали свідками руйнувань у містах і містечках, селах і селищах, - зазначив Авад.

Він додав, що ООН продовжує гуманітарну підтримку людей, що стали жертвами війни, розв’язаної Росією. За останні 100 днів Організація надала допомогу майже 8 мільйонам людей.

Водночас ООН користається з кожної можливості пом’якшення глобальних наслідків руйнівного впливу війни на продовольчу безпеку, прагнучи розблокувати критично важливу торгівлю збіжжям і товарами вжитку, - підкреслив представник ООН.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?