Які області найчастіше атакують диверсанти Росії — відповідь ДПСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Які області найчастіше атакують диверсанти Росії — відповідь ДПСУ

Які області найчастіше атакують диверсанти Росії — відповідь ДПСУ

Російські війська щодня обстрілюють прикордонні області та активізують заходи диверсійно-розвідувальних груп (ДРГ) на території України.

Які області найчастіше атакують диверсанти Росії

Він підкреслив, що з початку січня тільки по північних прикордонних областях — Сумській, Чернігівській і Харківській — російські окупанти здійснили понад 1800 обстрілів.

Крім того, зафіксовано активізацію спроб прориву українського державного кордону у цих регіонах, але особливо потерпає від цього Сумська область. Активно поводяться окупанти і на Харківщині. А от у Чернігівській області, за словами Демченка, активність ДРГ зменшилася.

Ворожі ДРГ — це загроза не лише для Сил оборони, а й для мирних жителі, — додав речник.

В ефірі телемарафону повідомили також, що українські прикордонники встановлюють відеокамери на північних кордонах України з метою цілодобового спостереження за ситуацією та обстановкою на державному кордоні і прилеглих територіях. Зображення передаватиметься через сучасні засоби зв’язку відразу у центр управління прикордонної служби.

ДРГ російських окупантів вбила двох людей

Вранці 27 січня російська розвідувально-диверсійна група розстріляла брата та сестру з ХотінськоЇ громади на Сумщині.

Їх будинок знаходився у селі Андріївка, що розташоване у 5-кілометровій прикордонній зоні Сумської області.

Жителів прикордоння Сумської області знову закликали евакуюватися у безпечніші райони.

Вкотре звертаюсь до жителів 5-кілометрової зони з проханням про евакуацію. Цей процес вже триває не перший місяць, допомога надається на кожному етапі. Російські терористи продовжують вбивати мирне населення. Евакуювавшись з небезпечних територій, ви збережете своє життя, - зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?