Яку тактику почала застосовувати армія РФ на лівобережжі Херсонщини — відповідь аналітиків
Категорія
Україна
Дата публікації

Яку тактику почала застосовувати армія РФ на лівобережжі Херсонщини — відповідь аналітиків

Кринки
Джерело:  DeepState

На відео групи аеророзвідки "Птахи Мадяра" є низка уражень БМП у районі Кринок. Ці кадри пов’язані з новою тактикою росіян – закидуванням піхоти в тил позицій ЗСУ.

Росіяни застосували нову тактику

У районі села Кринки, що на лівому березі Херсонщини, російські війська застосовують нову тактику.

Про це 9 грудня поінформував український військово-аналітичний OSINT-проєкт DeepState.

На свіжих відео від групи аеророзвідки "Птахи Мадяра" є низка уражень БМП у районі Кринок чи сусідніх сіл. Ці кадри пов’язані з новою тактикою росіян – закидуванням піхоти в тил наших позицій, – йдеться у повідомленні.

За словами бійців 35-ї ОБрМП, ворог останні два дні почав на броні закидати десант фактично нам в тил, не вступаючи в бій, наголлошують автори DeepState.

Перед початком процесу йде масована артпідготовка та авіаудари. Після висадки техніка закидає дими і тікає.

Але завдяки крутій роботі аеророзвідки та нашої артилерії, втекти далеко їм не дають, роблячи роботу, яку піхота в умовах плацдарму не має змоги виконати. Десант же вдається знищити в стрілецьких боях, – наголошують аналітики DeepState.

Атака по пункту управління спецпризначенців РФ на лівобережжі Дніпра

21 листопада Збройні сили України уразили керованими авіаційними бомбами пункт управління підрозділів спеціального призначення російських окупаційних військ, - йдеться у повідомленні СтратКома.

Зазначається, що він був розташований поблизу Олешківських пісків.

Олешківські піски – це національний природний парк, який розташований на лівому березі Дніпра, неподалік від села Кринки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?